Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Virtuális fociban is a spanyolok nyertek

PaUU24, egy tizenhat éves spanyol fiú nyerte a 2012-es Pro Evolution Soccer világbajnokságot. A döntőben egy izraeli játékos ellen diadalmaskodott.

2012.09.21. 20:06 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A világbajnokság után idén az EB-t is a spanyol válogatott nyerte meg, ám ezzel még nem ért véget a spanyol foci-uralom. Megrendezték ugyanis a Pro Evolution Soccer 2012 világbajnokságot is, ahol szintén egy spanyol fiatalember diadalmaskodott.
A döntőt a spanyol fővárosban, a Santiago Bernabeu stadionban rendezték meg, és a világ 38 legtehetségesebb PES 2012 játékosa gyűlt össze, hogy megmérkőzzenek. A rendes tornához hasonlóan itt is először csoportmérkőzésekre, majd ezt követően egyenes kieséses rendszerben játszottak a versenyzők. A döntőig végül a spanyol Pau 'PaUU24' Lara és az izraeli Ron 'Strikel' Stikel jutott el, ahol szoros csatában, 1:0 arányban tudott nyerni a spanyol fiú. A két döntős egy-egy Real Madrid mezzel gazdagodott, melyet Cristiano Ronaldo is aláírt, a győztes emellett a magasba emelhette a PES World Champion trófeát is. ■

előző
következő
Virtuális fociban is a spanyolok nyertek
Virtuális fociban is a spanyolok nyertekVirtuális fociban is a spanyolok nyertekVirtuális fociban is a spanyolok nyertekVirtuális fociban is a spanyolok nyertekVirtuális fociban is a spanyolok nyertekVirtuális fociban is a spanyolok nyertekVirtuális fociban is a spanyolok nyertekVirtuális fociban is a spanyolok nyertekVirtuális fociban is a spanyolok nyertekVirtuális fociban is a spanyolok nyertekVirtuális fociban is a spanyolok nyertekVirtuális fociban is a spanyolok nyertekVirtuális fociban is a spanyolok nyertekVirtuális fociban is a spanyolok nyertekVirtuális fociban is a spanyolok nyertekVirtuális fociban is a spanyolok nyertek
Pro Evolution Soccer 2012
A legutóbbi Pro Evolution Soccer 2012 cikkek, hírek

hozzászólások (2)

LordMatteo
LordMatteo 2012.09.22. 01:11
'Az idei futball világbajnokságot...' :O
GeryG
GeryG 2012.09.22. 09:11
Bocsi, fáradt voltam, siettem, benéztem! :D Persze, EB...
további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.