Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelent a Carrier Command: Gaea Mission

A stratégiai játékok szerelmesei is új alkotással ismerkedhetnek, megérkezett ugyanis a 1988-as klasszikus feldolgozása.

2012.10.03. 11:28 | GeryG | kategória: Játék

1988-ban jelent meg a Carrier Command, mely hatalmas rajongótáborra tett szert. Persze erre ma már csak a veterán játékosok emlékezhetnek, ezért is döntött úgy a Bohemia Interactive, hogy a mai generációnak is elkészíti a híres játékot. Tegnap óta pedig már el is érhető a Carrier Command: Gaea Mission, mely remélhetőleg méltó örököse lesz a klasszikusnak.
A játékmenet ötvözi a szimulátorok és a stratégiai játékok legfontosabb jellemzőit, egyrészt megtervezhetjük a támadási és védekezési taktikáinkat, másrészt be is pattanhatunk a járgányok volánja mögé, így a csatából sem maradunk ki. A játék világa nyitott, mely 33 különböző szigetből épül fel, 6 éghajlati övben. Az egyszemélyes kampány története a jövőben játszódik, így csupa hipermodern jármű vár a bevetésre, földön, vízen, levegőben. Ezeket bizonyos mértékig át is szabhatjuk, így még több variációs lehetőséget kapunk.
A Carrier Command: Gaea Mission az ígéretek alapján remek remake-nek ígérkezik, mely PC-re és Xbox 360-ra jelent meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Carrier Command: Gaea Mission
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Carrier Command: Gaea Mission

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló