Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ghost Recon: Future Soldier Khyber Strike DLC

A tegnap bejelentett letölthető tartalom a többjátékos részt bővíti ki új térképekkel, játékmóddal és a szintlimit emelésével. Persze mindezt csak konzolokon.

2012.10.03. 12:06 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Remek játék lett a Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier, bár a megjelenés utáni javítócsomagokra nagy szüksége volt. Ezzel együtt mind a rajongók, mind a kritikusok jó véleménnyel vannak róla, így a Ubisoft igyekszik tovább ütni a vasat. Bejelentették, hogy készül a Khyber Strike DLC, mely a többjátékos részt bővíti a következőkkel:
Három új többjátékos pálya

  • Switchback: egy hosszú út vezet le az ősi városba, ahol rengeteg szűk utca és veszélyes sarok vár
  • Palace: egy régi palota, mely egykor múzeumként szolgált, most azonban igazi csatatérré változott, hatalmas udvarral a közepén
  • Transit: a moszkvai metró egyik megállója, amelyen szerelvények haladnak át, még több veszélyt jelentve a katonákra

Takeover többjátékos mód

  • A klasszikus Team Deathmatch-hez hasonló játékmód, melyben pontokat kell a csapatunknak gyűjtenünk. Ezt bolondították meg a fejlesztők egy kis zónavédekezéssel, ha elfoglaljuk az ellenség egyik állását, szorzót kapunk a csapat pontjaira.

Új Guerrilla mód kooperatív térkép

  • Village: egy átlagos falu, ahol a csata a főtéren található buszállomás körül zajlik. A falu határában található benzinkút különösen robbanásveszélyes, nem érdemes a közelébe menni.

A fentiek mellett a fejlesztők a többjátékos mód szintlimitét is megemelték tízzel. A Khyber Strike DLC október 9-én jelenik meg Xbox 360-ra, október 10-én pedig PlayStation 3-ra. ■

Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló