25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Hawken - október végén indul a béta

Az ingyenes robotos játék decemberben fog megjelenni, aki nem tud addig várni, az már most jelentkezhet a játék bétájára, ami e hó végén rajtol.

Írta: GeryG 1 hozzászólás

Az utóbbi években sajnos kifejezetten kevés robotos játék látott napvilágot, amik pedig megjelentek, nem arattak osztatlan sikert. Ezért is várják sokan a MechWarrior Online-t, melyről azonban mostanában semmi hír nem érkezik. Ezzel szemben van egy másik cím, mely hasonló témában készül, ez pedig a Hawken, melynek fejlesztése remekül halad. Az alfa-teszt már lezajlott, a fejlesztő Adhesive Games pedig bejelentette, hogy e hónap végén kezdetét veszi a béta-tesztelési szakasz, melyre a hivatalos oldalon már most lehet jelentkezni. Két teszt várható, az első október 26-tól 29-ig, míg a második november 8-13. között. A végleges változat december 12-én jelenik meg, és teljesen ingyen lesz hozzáférhető.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Hawken

Platform:

Fejlesztő: Adhesive Games

Megjelenés:
2013. I. negyedév PC
n/a: PS3, X360

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

rootshaper
rootshaper [1614]
akik pedig az alpha 1-2-ben reszt vettek, automatikusan kapjak a beta kulcsokat is :)
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)