Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Microsoft

Metro: Last Light - nem lesz többjátékos mód

Bár a 2011-es bejelentéskor szó volt róla, ma bizonyossá vált, hogy a poszt apokaliptikus játék nem kap multiplayer módot.

2012.10.14. 19:14 | szerző: GeryG | kategória: Konzol - Microsoft

2010-ben jelent meg a Metro 2033, mely a könyvhöz hasonlóan nagy sikert aratott. Bár nem volt hibáktól mentes, egyedi hangulatával, ötletes játékmenetével és pazar grafikájával sok rajongót szerzett. Az A4Games a megjelenést követő évben, 2011-ben jelentette be a folytatást, mely a Metro: Last Light címet kapta, és az eredeti tervek szerint még ebben az évben meg kellene jelennie. Erre mostanra elég kevés esély maradt, így jó eséllyel valamikor 2013-ban érkezik az alkotás. A bejelentéskor a kiadási jogokat birtokló THQ beszélt egy esetleges többjátékos módról is, ám a fejlesztők mai nyilatkozatai alapján ebből semmi sem lesz végül.
"A fejlesztés során egy néhány főből álló csoportot hoztunk létre, akik azt a feladatot kapták, hogy dolgozzanak ki ötleteket és megoldásokat a többjátékos részre vonatkozóan. Az idei E3 után azonban ezt a csoportot megszűntettük, tagjai pedig visszaolvastak az egyszemélyes kampányt készítők közé. Ennek fényében a Metro: Last Light nem tartalmaz majd többjátékos módot. Úgyis ez az a rész, ami a rajongókat igazán érdekli. Jelenleg minden figyelmünket az egyszemélyes résznek szenteljük, és nem is gondolunk másra. Ezzel együtt az eddig elvégzett munkákat sem dobjuk el, így a megjelenés után még visszatérhetünk a kérdésre."
Eszerint a megjelenéskor biztosan nem számíthatunk többjátékos támogatásra, de ha a fejlesztők látnak elég fantáziát benne, később egy DLC formájában megszülethet ez a mód is. ■

Metro: Last Light
A legutóbbi Metro: Last Light cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.