Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Assassin's Creed III - Desmond

A Ubisoft végre megválaszolt egy fontos kérdést: mi lesz Desmonddal az új játékban?

2012.10.19. 15:51 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Assassin's Creed III kapcsán az egyik leggyakrabban feltett kérdés a rajongók részéről a sorozat mindenkori főszereplőjét, Desmondot érinti. Az ő személye azért érdekes, mert az eddig megjelent összes részt ő kötötte össze, ám néhány hónappal ezelőtt a Ubisoft részéről úgy nyilatkoztak, hogy az ő karaktere elhanyagolható, így valószínűleg idővel ki is kerül a sorozatból. Ezzel nagyjából kismillió rajongónál verték ki a biztosítékot, amit tetézett az is, hogy a heteken belül megjelenő harmadik rész kapcsán szinte semmit sem árultak el Desmonddal kapcsolatban. Ma azonban végre pontot tettek a találgatások végére, Desmond szerepel az Assassin's Creed III-ban. Ezt egy új trailerben tették bizonyossá, mely kimondottan az ő történetére koncentrál. Már csak az a kérdés, milyen sors vár rá? ■

Assassin's Creed III
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Assassin's Creed III

hozzászólások (8)

GeryG
GeryG 2012.10.19. 19:34
Az lehet, erre már nem emlékszem.
Viszont akkor még nem volt szó róla, hogy leléptetik, így akkor nem is volt annyira a középpontban. :)
Ilyenek az emberek... amíg nem mondták, hogy eltűnik, senki nem foglalkozott vele, most viszont mindenki követeli, hogy tartsák meg! :D
VeteranHUNTurul
VeteranHUNTurul 2012.10.19. 21:36
Pár dolog spoileres lehet, de gondolom már mindenki végigjátszotta az eddigi részeket.


Sokan félreértették az Ubit, ezzel a Desmod nem lényeges dologgal. Ezt ők csak arra értették, hogy az AC III után akár el is hagyható Desmond karaktere. Nem is értem, sokan hogy gondolták, hogy csak úgy eltűnik Desmond az AC III-ból, mikor ő a kiválasztott, csak ő tudja megmenteni a Földet az ismételt pusztulástól, és ez az ő története, szóval ebben a sztoriban, amit az eddigi részekkel elmeséltek, ő a lényeg, még ha nem is jut annyi szerep neki.
Szegény Lucy, :,-(
Sucee
Sucee 2012.10.19. 21:52
Szegény Lucy egy áruló volt. :D
Dark Archon
Dark Archon 2012.10.20. 07:37
Sokan nem értették ezek szerint a történetet, csak nyomkodták a gombokat. Ebből indulhatott ez a baromság, hogy Desmond nem lesz a 3-ban.
Berci1
Berci1 2012.10.22. 19:48
Jó volt ez a videó, legalább rájöttem, hogy eddig jól értelmeztem a történetet :D Amúgy nem is értem, ha az AC3 után is lesz még AC akkor, hogy szedik ki Desmondot? Mi lesz a világ megmentésénél fontosabb feladat? Elpusztítani a templomosokat? És, ha kiveszik úgy akarják, hogy nem is lesz többé Animus, hanem csak puff most kövi AC-ban Angliában vagyunk, mert olyan kedvünk van és egy random karakterrel gyakjuk a templomosokat és amúgy semmi történet(leszámítva az adott karakter életútját,motivációját)? Tényleg végülis a Liberation is ilyen lesz, nem? Ott se szerepel Desmond, ugye?
ajánlott olvasnivaló