Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Doom 3-ban éled újra a Thief

Egy ambiciózus mod projektnek köszönhetően a Doom 3 motorjára készül egy különálló játéknak tervezett Thief továbbgondolás, vagy minek is nevezzük.

2012.10.23. 10:48 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Épp csak, hogy kikerült a Dishonored cikk, már jön is még egy lopakodós hír, hiszen a The Dark Mod célja az, hogy eddig ismeretlen történeteket meséljenek el nekünk Garretről, a Thief főszereplőjéről. Tehát a mod nem egy remake-nek készül, hanem az a cél, hogy a rajongók által kiötlött sztorikat fűzze egybe.
Egyelőre a mod futtatásához szükség van a Doom 3 telepített verziójára, és a nemrég megjelent BFG Edition nem megfelelő ehhez. A fejlesztők azonban gőzerővel dolgoznak azon, hogy lecseréljék az összes Doom 3-ból örökített dolgot, melynek köszönhetően majd a későbbiekben egy különállóan is futtatható programot kapunk. Továbbá a modnak van Linuxra és OSX-re készült változata is, ráadásul nem kell túlzottan megerőltetnünk magunkat annak érdekében, hogy működésre bírjuk.
A kedveteket meghozandó, itt egy videó is az egyik jobban sikerült küldetésből. Mind a hangok, mind pedig maga a hangulat erősen Thief érzéseket kelt az eredeti játék rajongóiban, ezt garantálom. ■

hozzászólások (1)

Balanses
Balanses 2012.10.23. 20:26
Hát azért erősen Thief érzéseket nem áraszt a videó. Bőven messze van (szóval nagyon nagyon) az eredeti hangulattól. Persze azért egy fan mode-hoz képest ez is elég szép, de azért az igazi Thief utánérzésnek még a közelében sincs (legalábbis ez a szűk negyed óra, amit a videóban láthattunk, majd elválik mi lesz a teljes játékban.) Ja amúgy - és ebből már régebben is sok vita volt - az Garrett . ;) Kíváncsi leszek, hogy mit hoznak össze, a régi Thiefeket imádtam.
ajánlott olvasnivaló