Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

THQ halasztások

Az utóbbi időben komoly gondokkal küzdő kiadó több játékának megjelenését is elhalasztotta.

2012.11.07. 13:43 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A THQ az utóbbi időben komoly gondokkal küzd, hiszen csak a nyári szezonban 21 millió dolláros veszteséget könyveltek el. Bármilyen furcsa is kimondani, ez mégis fejlődést jelent a kiadó részéről, mivel az egy évvel korábbi azonos időszakban ez a veszteség 92,4 millió dollár volt.
A kiadó ma bejelentette, hogy három siker várományos játékának megjelenése is későbbi dátumra tolódott, ami tovább ronthatja a helyzetet. A három érintett játék a South Park: The Stick of Truth, a Company of Heroes 2, valamint a Metro: Last Light. A South Parkos RPG eredetileg március 5-én jelent volna meg, de ezt határozatlan időre elhalasztották. A másik két cím esetében eddig sem beszélhettünk konkrét dátumokról, de most már biztos, hogy a stratégiai- és az akciójáték sem jelenik meg jövő március előtt. A halasztásokat a kiadó elnöke, Jason Rubin a következőkkel magyarázta:
"Mikor a THQ-hoz kerültem, a kiadó elkötelezte magát a minőségi játékok mellett. Már akkor is tisztában voltunk vele, hogy ez hosszabb fejlesztési időt jelent, ha minden esetben a legmagasabb színvonalra kívánunk törekedni."

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló