Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kedvcsináló video és újabb részletek

Egy renderelt teaser trailert tett közzé a CD Projekt RED.

2013.01.11. 00:10 | Dino | kategória: Játék

A Cyberpunk sci-fi univerzumban játszódik a CD Projekt RED készülő új RPG játéka, a Cyberpunk 2077. A sötét jövőben játszódik a történet, Night City városában, ahol egy utcán felnőtt személy szerepében kell megtalálnunk az utat a felemelkedésre és a túlélésre. A kábítószerek, az erőszak és a szegénység problémája nem szűnt meg, az utcákat pedig egy újfajta szórakozást űző junkie-k lepték el. A braindance (agytánc) egy személy élményének digitálisan rögzíetett változata, amit egy speciális eszköz (a BD-lejátszó) segítségével közvetlenül az idegrendszerbe lehet bevinni. Ezáltal újraélhető az egész agyi folyamat, érzelmekkel, izommozgásokkal és mindennel, amit az eredeti braindance-et rögzítő személy észlelt. Ilyen lehet például egy felfedező élményei és izgalmai, szagokkal, hangokkal és látvánnyal, de sötét oldala is van a dolognak, illegális BD felvételek is készülnek a városban, például egy sorozatgyilkos agyát használva.
A fejlesztők egy renderelt kedvcsináló videót adtak most ki játékukhoz, amelyben egy olyan nőt látunk, aki túl sok implantátumot épített már a testébe, és ezáltal "pszichóvá" vált. Ezt a nevet adták azoknak, akiknek a teste az implant-túladagolástól fellázad a biológiai szervek és egyúttal a környezetükben található más organikus dolgok ellen, így gyilkolásba kezdenek. Ellenük vetik be a Psycho Squad csapatot, hivatalos nevén a MAX-TAC egységet (Maximum Force Tactical Division), a rendfenntartók legvadabb csoportját.
Zene: Archive - Bullets.

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Cyberpunk 2077
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Cyberpunk 2077

hozzászólások (6)

BigHairMan
BigHairMan 2013.01.11. 09:03
Atyaúristen! Hát ez meg milyen hihetetlenül pöpec remek álleejtős kedvcsináló volt? Ide vele márazonnalmentenderögtön!!!
McCl@ne
McCl@ne 2013.01.11. 09:17
Ajjaj...
Amúgy ez PC only cucc lesz? Nem találtam így első nekifutásra semmit róla, de ugye a The Witcher 2 kijött Xbox360-ra is...
VeteranHUNTurul
VeteranHUNTurul 2013.01.11. 11:21
Van egy rejtett üzenet a CD Projekt RED-től a teaserben, leghamarabb 2015-re ígérik, de azt is írják, hogy a "When it's done." megfelelőbb megjelenési időpontnak. Egyébként van még egy érdekesség a sorok között, mégpedig, hogy február 5-én egy másik játékról is lerántják a leplet, ami már előrehaladottabb állapotban van, mint a Cyberpunk 2077, valószínűleg a The Witcher 3-ról van szó.

CD Projekt RED secret message
Kemloth
Kemloth 2013.01.11. 11:30
Hehe, formák ezek a lengyelek!:-D
Szóval február 5. bejelentés, előrehaladott állapotban lévő cucc... basszus, nem tudom, mi az - jó, valószínűleg tényleg Geralt legújabb kalandjai -, de adjákmárki!:-P8-)
gothmog
gothmog 2013.01.12. 19:28
Pofás videó, és ugyan konkrétan ehhez a videóhoz még elmegy ez a zene is (szódával), de amúgy a cyberpunk hangulathoz köze nincs ennek a kornyibálásnak...:-D
ajánlott olvasnivaló