Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Disney Infinity bejelentés

A Disney és Pixar Animation stúdiók filmjeinek népszerű hősei először szerepelnek együtt egy videojátékban.

2013.01.16. 20:14 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Disney Interactive bejelentette, hogy készül a Disney Infinity, amelyet egyszerűen csak az eddigi legambiciózusabb játékukként emlegetnek. A stúdió a The Walt Disney Company és a Pixar Animations legismertebb filmjeinek hőseit állítja a középpontba, a játékosnak lehetősége lesz kedvenc filmjének világában kalandozni, de akár saját világot is teremthetünk majd.
„A Disney Infinity egy új módját mutatja be annak, hogyan lehet a Disney-s kedvencekkel játszani.” – mondta John Pleasants, a Disney Interactive társelnöke - „A játék ezen innovatív megközelítésével a Disney Infinity karaktereket, sztorikat és helyszíneket kelt életre a The Walt Disney Company történetéből, a rajongók és a gamerek örömére egyaránt.”
A Play Setek, vagyis a saját történettel rendelkező küldetések során fejtörőket kell megoldanunk, ellenfeleket kell legyőznünk, miközben különleges karaktereket, járműveket és tárgyakat gyűjthetünk össze. Ezeket a Toy Boxban használhatjuk fel saját világunk felépítésére.
"A Disney Infinity népszerű Disney és Pixar karaktereket és forgatókönyveket kombinál, a gyerekek valós életben való játékát utánozva.” – mondta John Blackburn, az Avalanche Software alelnöke és ügyvezetője - ”Játékunk egyedülálló mechanizmusával és a felhasználó által a Toy Box módban létrehozott tartalom innovatív megközelítésével a Disney Infinity szárnyakat ad a képzelőerőnek, és végtelen órákra szórakozást és kreativitást biztosít.”
A Disney Infinity fejlesztését a Disney Interactive és az Avalanche Software közösen végzi, megjelenésre idén júniusban számíthatunk PlayStaiton 3-ra, Xbox 360-ra, Wii-re, WiiU-ra, valamint Nintendo 3DS-re. PC-s változatról egyelőre nem érkezett hír. ■

előző
következő
Disney Infinity bejelentés
Disney Infinity bejelentésDisney Infinity bejelentésDisney Infinity bejelentésDisney Infinity bejelentésDisney Infinity bejelentésDisney Infinity bejelentésDisney Infinity bejelentésDisney Infinity bejelentés
Disney Infinity
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Disney Infinity

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló