Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Aliens: Colonial Marines - Kick Ass trailer

Az új trailerben a tengerészgyalogosok landolás előtt kiadott parancsait hallhatjuk.

2013.01.25. 21:48 | szerző: Fade | kategória: Játék

"Ha mozog, lelövöd, ha nem mozog, lelövöd mégegyszer" - hangzik az utasítás a felettesünktől. Nincs más dolgunk, mint felpakolni az elérhető legütősebb felszerelést, és megmenteni a felszínen rekedt bajtársainkat. Természetesen ez nem lesz olyan egyszerű, mint először hihetnénk. A Gearbox hamarosan érkező játékában mindenki szembenézhet majd a félelmeivel, amelyek a savas vérű gyilkológépekben testesültek meg. Külön meglepetés, hogy az Aliens: Colonial Marines ezúttal a filemkben szereplő, klasszikus rakodó robotot is felsorakoztatja arzenálunk részeként, így azzal is nekieshetünk majd az életünkre törő lényeknek. ■

Aliens: Colonial Marines
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Aliens: Colonial Marines

hozzászólások (7)

rootshaper
rootshaper 2013.01.28. 18:08
szerintem, mint a trailerek java részét, ezt is a konzol verzió alapján (vagy inkább mondjuk azt, hogy xbox verzió alapján) készítették... ki tudja miért, ez a módi, PC-n nyilván szebb lesz, ha nem is sokkal, de egy picit biztos.
Kanduhrka
Kanduhrka 2013.01.28. 18:19
Vagy egy olyan szakaszban készítették, amikor még nem raktak bele egy csomó látvány elemet. Nem ez lenne az első ilyen bemutató.
GeryG
GeryG 2013.01.28. 18:57
Gyakorlatilag szinte kizárható, hogy ennél egy hangyapöcörőnyit is szebb legyen akár PC-n, akár máshol. Ne felejtsük el, hogy ezt a szerencsétlen játékot is fejlesztik már legalább 4-5 éve, és nem nagyon jöttek hírek esetleges enginge-cseréről... Ez leginkább az alacsony felbontású textúrákon és az alacsony poligonszámú modelleken látszik. Ami pedig a bele nem tett látványelemeket illeti, nagyon nagy öngól lenne. Ha ez a Kick Ass trailerük, ami a címe alapján a "hű, ez lesz az eddigi legbrutálabb trailere a játéknak..." feladatot látja el, akkor pont ez az, amit el is kellene túlozniuk (lásd Far Cry 3 esete az E3-mal és a valósággal! :D), nem, hogy kihagyni belőle dolgokat.

Legyünk racionalisták: ez a játék így fog kinézni, de ez nem feltétlenül baj. Ha közelebb is áll a Pain in the Asshez mintsem a Kick Asshez, legalább legtöbbünk vasán röccenésmentesen fog futni, és ha a hangulatot eltalálják Gearboxéknál, akkor senki nem fog a grafika miatt panaszkodni! :)
Bár szegények az utóbbi időben elég hullámzó teljesítményt nyújtottak DNF vs. Borderlands 2...
Slyder
Slyder 2013.01.29. 14:07
Most már nem kellene ilyen elavult valamiket kiadni, abban reménykedve, hogy majd talán a nosztalgia miatt megveszik... Meg hogy alien... A grafika nem 1. számú szempont, de azért had követeljek már meg egy kis minőséget. Az összes videó amit eddig láttam teljesen anti-klimatikus, lehetetlen elsíklani a gyenge textúrák mellett, mert az egész játékra rányomják a bélyeget. A Duke Nukem Forever nem volt elég? Látom nem. 2013-ban (sőt még elötte is) az ilyen szintű megkésett játékoknak nincs helye.
goodboy007
goodboy007 2013.01.29. 16:51
Engem az sem érdekelne, ha az AVP2 grafikájával érkezne, úgyis -remélhetőleg- nagyrészt sötét helyeken fogunk mászkálni, az árnyékolással meg biztos nem lesz gond. Ha beszarok a monitor előtt a mozgásérzékelő pittyegésétől, akkor a trailer alapján tetszeni fog.
ajánlott olvasnivaló