Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Aktuális War of the Roses hírek

A játék hamarosan új kiadással jelentkezik, a fejlesztők ingyenes próbaverziót készítenek, valamint egy új DLC is kilátásban van.

2013.02.01. 17:40 | szerző: Fade | kategória: Játék

A Paradox Interactive nem tétlenkedik, ha középkori akciójátékáról van szó. A War of the Roses ugyanis hamarosan új kiadással jelentkezik, amely a Kingmaker Edition névre hallgat. Ez a kiadás mindegyik, a tavaly októberi megjelenés óta kiadott fegyvert, páncélt és perket tartalmazza. Ezen kívül két új játékmód is bekerül (Assault és Assault Castle), melyekben a lovagok új kihívásokat találnak, amik ismét próbára teszik majd rátermettségüket. Ez az új kiadás 2013 első negyedévében fog megjelenni.
A fejlesztők ingyenes próbaverzión is dolgoznak, amelynek megjelenése február 6-ára várható. Ez minden csatateret tartalmazni fog, a megkötés az lesz, hogy nem oldhatunk fel új fegyvereket, és csak a játék alapértelmezett kasztjaival játszhatunk.
Végül hamarosan egy új prémium DLC is érkezik a játékhoz, amely a híres brit színész, Brian Blessed hangjával cseréli le a narrátort. A klasszikus brit akcentus és hang remekül illeszkedik majd a játék témájához. Ezen érdekességek mellett a War of the Roses hamarosan megkapja az Outside the Law című frissítést is, amely egy új, hatalmas erdőséggel borított térképet, valamint új páncéldarabokat ad majd a játékhoz. Még több információt a játék hivatalos oldalán találhatunk. ■

War of the Roses
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
War of the Roses

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló