Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 3: Wild Hunt

Megtörtént a The Witcher 3 hivatalos bejelentése is

Az utolsó Witcher játék lesz a Wild Hunt. Három napig féláron kapható az első két epizód.

2013.02.05. 22:35 | Dino | kategória: Játék

Reggel már megírtuk, hogy a Game Informer új számában derült fény elsőként a CD Projekt RED új játékára, a The Witcher 3: Wild Huntra. Mostanra megérkezett a lengyel fejlesztőcsapat hivatalos bejelentése is, amelyből további részletek is kiderültek. A szokott módon nemlineáris, döntésekre alapozó, sok esetben 18-as karikát is megkívánó történetet ezúttal egy óriási nyílt világgal ötvözik az RPG-sorozat legújabb epizódjában. Az előző rész világánál harmincszor nagyobb területen erdőségek, tavak, hegységek, falvak és városok várnak majd ránk, no és persze számtalan érdekes kaland és küldetés, emlékezetes szereplők és különleges szörnyek. A különböző területek lakói eltérő szokásokkal, legendákkal és problémákkal rendelkeznek, így igazán változatos körülményekre számíthatunk. Továbbfejlesztik a harcrendszert, hogy minél jobban beleélhessük magunkat a szörnyvadász szerepébe, mindenféle quick time eventek nélkül, tisztán RPG játékmenet keretében.
Geralt rajongói számára sajnos rossz hírt is hozott a közlemény, mégpedig azt, hogy a CD Projekt REDnek ez lesz az utolsó Witcher játéka. A csapatot vezető Adam Badowski erről így nyilatkozott: "Hogy miért ez az utolsó Witcher játék? Mert úgy gondoljuk, hogy a sorozatot a csúcson kell abbahagyni. A technológia végre eljutott arra a szintre, hogy úgy és olyan képi világgal mondhatjuk el a történetet, ahogy szeretnénk, abban a világban, amit megálmodtunk. Ez lesz az igazi fantasy RPG élmény, és bár nem fogytunk ki a sztorikból, úgy érezzük, ideje új világok után néznünk, tovább tágítva munkánk határait."
A bejelentés alkalmából 72 órán át tartó akciót hirdetett a CD Projekt RED, amely időszakban The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut és The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition játékaikat 50% kedvezménnyel kínálják a GoG.com és Steam oldalakon. (Azaz 4,99 ill. 14,99 dollárért.) A második epizód Xbox 360-ra készült verzióját pedig 29,99 euróra csökkentették. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

The Witcher 3: Wild Hunt
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Witcher 3: Wild Hunt

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló