Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Obscure - oldalnézetben éled újjá az egykori horrorjáték

Az Obscure közel egy évtizede jelent meg, majd egy folytatásban teljesedett ki, ám igazán maradandót nem sikerült alkotnia. Most egészen más stílusban próbál szerencsét a játék.

2013.02.07. 14:30 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Focus Home Interactive bejelentette, hogy készül az Obscure, amely az azonos című 2004-es horrorjáték feltámasztása lesz. Az eredeti játékhoz hasonlóan ezúttal is középiskolai diákok lesznek a főszereplők, és lehetőségünk lesz kooperatív módban is végigjátszani a történetet. Ám míg az eredeti két epizód fix kamerás külső nézetben mutatta hőseinket, addig az új játék oldalnézetben teszi ugyanezt, így a látványvilág és a játékmenet is gyökeresen megváltozik. Lesznek persze visszatérő elemek is, mint a eltérő képességekkel bíró karakterek, az állandó lőszer- és felszereléshiány és az állandó feszültség, hogy mikor ugrik a nyakunkba egy szörny.
A fejlesztésért a Mighty Rocket Studio felel, ahol az eredeti játékokat készítő egykori Hydravision Entertainment (a stúdiót tavaly szeptemberben zárták be) több munkatársa is dolgozik, akik korábbi kenyéradójuknál az Obscure D-n dolgoztak, ám azt a bezárás előtt hivatalosan törölték. Elképzelhető, hogy a most bejelentett játék annak a szellemi örököse. A megjelenésre sem kell sokat várnunk, az ugyanis valamikor idén tavasszal lesz esedékes PC mellet PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, mindhárom platformra digitális formában. A bejelentés mellé néhány kép és az első kedvcsináló is megérkezett. ■

előző
következő
Obscure - oldalnézetben éled újjá az egykori horrorjáték
Obscure - oldalnézetben éled újjá az egykori horrorjátékObscure - oldalnézetben éled újjá az egykori horrorjátékObscure - oldalnézetben éled újjá az egykori horrorjáték
Final Exam
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Final Exam

hozzászólások (2)

GeryG
GeryG 2013.02.07. 14:47
A képek és a videó alapján a címen és a témán kívül nem sok maradt az egyébként SZVSZ remek játékból. Az egykori komor, tinihorror hangulat helyét átvette az idétlenkedés. Persze ettől még lehet ez egy jó játék, és lehet, sokkal nagyobb sikert fog elérni, mint az eredeti két játék. :)
Dark Archon
Dark Archon 2013.02.07. 15:04
Így elcseszni két jó játék hírnevét is... hát mi ez a sz*r?! Pedig alapvetően szeretem a platform játékokat, de ez így tényleg idétlenkedés.
ajánlott olvasnivaló