Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Wildman - ennyi volt a Kickstarter, de mi lesz a fejlesztőkkel?

A Gas Powered Games a Kickstarteren próbált anyagi támogatásra lelni legújabb játékához, és egyáltalán a túléléshez. Kudarcot vallottak, de ez nem feltétlenül jelenti a stúdió bezárását.

2013.02.12. 09:55 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Nem áll jól a Gas Powered Games szénája, hiszen legújabb játékuk, a Wildman nem tudta teljesíteni a Kickstarteren kitűzött 1,1 millió dolláros célt. A kampányt le is állították, ám Chris Taylor egyelőre nem temeti a stúdiót, hiszen állítása szerint van még remény.
"Eljött az a pont, amikor már megoldások után kell néznünk, hogy a Gas Powered Games tovább működhessen, de egyelőre semmi konkrétumról nem számolhatunk be. Ha lesz érdemi bejelenteni valónk, azt a saját oldalunkon fogjátok megtalálni." - nyilatkozta Taylor, majd a következőkkel folytatta - "Rengeteg hívást kaptunk olyanoktól, akik látnak fantáziát a Wildman kiadásában. De mindannyian kikötötték, hogy ehhez előbb teljesítenünk kell a Kickstarteren kitűzött célunkat, aztán a továbbiakban segítenek bennünket. Szóval továbbra is magunknak kell előteremtenünk a pénzt, de így legalább nem 1,1 millió dollárból készülhet el a játék, hanem akár 2-3 millióból."
Jelen állás szerint tehát a stúdiónak saját erőből kell valamilyen úton előteremtenie az áhított összeget vagy valamilyen más egyezségre jutnia valamely kiadóval. Ellenkező esetben könnyen lehet, hogy bezár a stúdió. ■

Wildman
A legutóbbi Wildman cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.