Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Befutottak az első Aliens: Colonial Marines értékelések

Hatalmas öngólt rúgott a Gearbox az új Aliens játékkal, az eddigi értékelések szerint ugyanis az maximum közepesre sikerült. Eközben arról beszélnek, hogy a fejlesztés egy részét a TimeGate Studios végezte.

2013.02.12. 12:23 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Sajnos egyre inkább úgy fest, hogy a sokévi várakozás és a hangzatos ígéretek ellenére az Aliens: Colonial Marines bukásra van ítélve. Ez már sejthető volt az utóbbi időkben megjelent trailerek alapján is, hiszen már azokon is látszott, hogy valami nincs rendben a játékkal. Nos, ma van a premier napja, így számos külföldi oldalon megjelentek az első beszámolók, amelyek egyáltalán nincsenek elragadtatva a végeredménytől. Íme a pontszámok:

További érdekesség a játékkal kapcsolatban, hogy egy nevét elhallgató, volt Gearbox munkatárs korábbi nyilatkozata szerint a játék fejlesztésének jelentős részét nem is a Gearbox, hanem a TimeGate Studios végezte. Nekik olyan játékokat köszönhetünk, mint a Section 8: Prejudice, valamint a FEAR kiegészítői.
"Utálom ezt mondani, de szerintem ne nagyon reménykedjetek a Colonial Marinesszal kapcsolatban. Korábban a Gearboxnál dolgoztam, így elmondhatom, hogy a hat éves fejlesztés végig holtvágányon volt. Tulajdonképpen a Gearbox csak a többjátékos részt fejlesztette, minden mást kiszerveztek a TimeGate Studioshoz, akik nem rendelkeznek túl fényes múlttal."
Hogy hogyan vélekedik az Aliens: Colonial Marinesről, azt mindenki eldöntheti saját maga, de sokat elárul róla, hogy az alábbi videó tanúsága szerint, akár egyetlen lövés nélkül is végigcsinálhatunk egy-egy küldetést. És nem az eltitkolt lopakodós játékmenet miatt... ■

Aliens: Colonial Marines
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Aliens: Colonial Marines

hozzászólások (9)

Geralt0fPaks
Geralt0fPaks 2013.02.12. 17:52
Miért nem lehetne már végre egy normális alienes játékot készíteni? Pedig már kezdtem örülni, hogy jön egy jó kis cucc az egyik kedvenc univerzumomban, erre megint elsz*rják.
GeryG
GeryG 2013.02.12. 20:34
Ezt muszáj megosztanom, nagyon nagyot röhögtem rajta! Sajna a minőség olyan, amilyen, de a tartalom... na az epic! :D

http://www.youtube.com/watch?v=8J8SzBhjqaQ&feature=youtu.be
GustyX
GustyX 2013.02.12. 20:44
És az eredeti...
Amiért én is jót röhögtem a videón:D

Akár még tudatos easter egg is lehetne:D
Pistii
Pistii 2013.02.12. 20:53
Szánalmas!!!
Sose lesz már egy normális :(
GeryG
GeryG 2013.02.12. 21:06
Naná, hogy én is emiatt röhögtem rajta! Annyira hasonlít, hogy szinte már gyanús, hogy szándékos! :'D
ajánlott olvasnivaló