Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Még idén jön az új Batman: Arkham játék

Minden idők talán legjobban sikerült szuperhősös játéksorozata idén trilógiává bővülhet. Legalábbis ez derül ki a Warner Bros. következő financiális évének tervezetéből.

2013.02.12. 17:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Túlzás nélkül állítható, hogy a Batman: Arkham Asylum volt az addigi legjobban sikerült szuperhősös videojáték, amelyet csak a folytatás, a Batman: Arkham City tudott felülmúlni. A Rocksteady Studios ezzel be is írta magát a szakma történelmébe, és valószínűleg senkit sem ér váratlanul, hogy a kiadási jogokat birtokló Warner Bros. számol a folytatással. Olyannyira, hogy a kiadó következő financiális évének tervei között konkrétan szerepel a franchise, vagyis jó esély mutatkozik rá, hogy akár még idén megérkezzen a harmadik epizód.
Sajnos az örömteli hír mellé egy szomorú is társul, ugyanis a jelek - vagyis egészen pontosan a Rocksteady csapatának saját bevallása - szerint az új játékhoz semmi köze nem lesz az első két részt készítő gárdának.
Annak idején, nem sokkal az Arkham City megjelenése után egyébként készült egy érdekes videó a Spike Video Game Awards alkalmából. Itt ugyanis Joker söpörte be a legjobb karakter díját, amelyet egy videón keresztül ő maga vett át. E videóban tűnik fel egy bizonyos "Batman: Arkham World Scipt" füzet, vagyis egy készülő új játék forgatókönyve... ■

hozzászólások (7)

balays82
balays82 2013.02.12. 19:20
Nem igazán örülök neki, hogy a Rocksteady már nem vállalja be a harmadik részt, de remélem, így is jó kezekbe kerül majd a fejlesztés. Vétek lenne elrontani ezt a kiváló alapanyagot.
GeryG
GeryG 2013.02.12. 19:23
Csak nehogy a Gearbox vegye át! XD
balays82
balays82 2013.02.12. 19:28
:-D Hát ők inkább tényleg ne.
GeryG
GeryG 2013.02.12. 19:33
Érdekes, eddig azt hittem, hogy régen nagyobb ászok voltak, de gyorsan rápillantva a portfóliójukra, döbbenten vettem tudomásul, hogy gyakorlatilag a Borderlands 1-2-n kívül igazán maradandót nem nagyon sikerült alkotniuk. Csináltak pár HL és CS játékot, plusz egy-két nem rossz, de semmi extrát, aztán jött ez a mostani Alien-csoda. Sosem voltak ők akkora ászok ezek szerint... (na jó, anno a James Bond 007: Nightfire-t nagyon szerettem, de az sem volt tökéletes)
GeryG
GeryG 2013.02.12. 19:39
Hopsz, kihagytam az előzőből: A Brothers in Arms sorozat se volt rossz, dehát...

Ezeken kívül szint végig csak mások munkáján vagy korábbi sikerén éltek, lásd HL-CS-DNF...
ajánlott olvasnivaló