Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jön a BioShock Infinite Season Pass

Az Irrational Games is az egyre népszerűbb előfizetői megoldást választotta játéka későbbi kiegészítőinek népszerűsítéséhez.

2013.02.22. 12:15 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Borderlands 2, Worms Revolution, Forza Horizon, Assassin's Creed III, Call of Duty: Black Ops II. Néhány cím, amelynek készítői a Season Pass megoldást választották a DLC-k kiadásához. Ez annyit tesz, hogy a játékos előre kifizeti az összes DLC-t, ami így valamennyivel olcsóbban lesz az övé.
Ebbe a sorba most az Irrational Games is beállt, ugyanis tegnap bejelentették, hogy a március 26-án megjelenő BioShock Infinite-hez is érkezik a Season Pass. A készítők közel 30 euró értékű letölthető tartalmat kínálnak 20 eurós, vagy 1600 Microsoft pontos áron. Mint kiderült, a csapat már javában dolgozik a játék későbbi DLC-in, szám szerint három csomagra számíthatunk, amelyek több órányi plusz játékidőt nyújtanak majd: új történet, új szereplők, új képességek és fegyverek várnak a játékosokra.
A Season Pass előfizetői ingyen hozzáférnek az Early Bird Special Pack-hez, amely négy exkluzív felszerelést tartalmaz, növeli a géppuska és a pisztoly sebzését, valamint e fegyverek arany változata is megtalálható benne. Emellett öt infúziós palackot is kapunk, amelyek révén növelhetjük életerőnket, pajzsunk erejét, vagy könnyebbé tehetjük a speciális képességeink használatát az ehhez szükséges sók tárolási kapacitásának növelésével.
A bónuszok sora itt még nem ér véget, ugyanis a BioShock Infinite előrendelői ingyen hozzáférnek az Industrial Revolution Pack-hez, amely három exkluzív felszerelést tartalmaz. Ezek a harci képességeinket fokozzák. Kapunk továbbá 500 játékbeli pénzt, valamint öt tolvajkulcsot. Végül megkapjuk az Industrial Revolution logikai játékot is, amely betekintést enged Columbia városának történelmébe. ■

BioShock Infinite
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
BioShock Infinite

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló