Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül a Deadfall Adventures

Ismét akciójátékon dolgozik a Painkiller fejlesztője, amelyben az egész bolygón átívelő kalandban lehet részünk a '30-as években.

2013.03.01. 16:54 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Új akciójátékon dolgozik a The Farm 51 csapata, akiknek az egész jól sikerült Painkiller: Hell & Damnationt is köszönhettük. Az új alkotás a Deadfall Adventures címet viseli és a '30-as évekbe repíti a játékost. A történet főszereplője James Lee Quaertermain, aki a jó pénz reményében elkíséri Jennifer Goodwint Egyiptomba, hogy felkutassák az Atlantis Szíve nevű ősi ereklyét. A korszakból már sejthető, hogy hősünknek meg fog gyűlni a baja a náci hadsereg afrikai hadtestével is (Indiana Jones, valaki?). Bár a sztori a piramisok árnyékában indul, rengeteg helyszínen megfordulunk majd, az északi jégtábláktól a guatemalai őserdőkig.
"A Deadfall Adventures magán hordozza a szombat reggeli matinéműsorok és az igazi nyári blockbuster alkotások összes jellemzőjét, ezáltal magával ragadja a játékost. Pontosan olyan kalandok és akciók közepébe csöppenhetnek a rajongók, amilyenekről gyerekkorukban álmodoztak, mikor még csak a TV-k előtt ülve nézték kedvenc hősük kalandjait. Öröm együtt dolgozni a The Farm 51 csapatával, ez bizony izgalmas nyárnak ígérkezik." - nyilatkozta Klemens Kreuzer, a kiadásért felelős Nordic Games vezető munkatársa.
A játék alatt az Unreal Engine 3 dolgozik majd, így a látvány miatt remélhetőleg nem kell aggódnunk. A játékmenet terén az akció mellé rengeteg feladványt is kapunk, hogy minél változatosabb legyen az élmény. A Deadfall Adventures már pontos megjelenési dátummal is rendelkezik, eszerint július 30-án kerül a boltok polcaira PC mellett Xbox 360-ra. A bejelentés mellé megérkeztek az első képek és az első trailer is. ■

előző
következő
Készül a Deadfall Adventures
Készül a Deadfall AdventuresKészül a Deadfall AdventuresKészül a Deadfall AdventuresKészül a Deadfall Adventures
Deadfall Adventures
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Deadfall Adventures

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló