Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Duke Nukem II iOS-re

Idén ünnepli megjelenésének huszadik évfordulóját a Duke Nukem II, ennek örömére elkészítik a játék iOS-re írt változatát.

2013.03.14. 17:41 | szerző: GeryG | kategória: Játék

1993-ban jelent meg a Duke Nukem II, vagyis idén ünnepelhetjük a kultikus játék megjelenésének huszadik évfordulóját. A 3D Realms és az Interceptor Entertainment (ők jegyzik a Rise of the Triad készülő rebootját is) úgy döntött, hogy az évforduló alkalmából elkészítik a játék iOS-re szánt változatát. A port a tervek szerint valamikor áprilisban jelenik meg.
"Hatalmas élmény egy ekkora múltú sorozaton dolgozni. Gyerekfejjel mind imádtuk a Duke Nukem II-t, és egy álom válik valóra azzal, hogy együtt dolgozhatunk Scott Millerrel és a 3D Realmsszel a játék új platformokon való feltámasztásán. Scott remek partner és szívesen dolgoznék vele együtt más projekteken is a jövőben." - nyilatkozta Frederik Schreiber, az Interceptor Entertainment vezetője.
Az új játékban 32 idegenekkel telezsúfolt pálya vár ránk, ellenségeinket a klasszikus fegyverekkel apríthatjuk majd. Természetesen az irányítást a mai érintőképernyős eszközökhöz szabják.
"Még a Duke Nuke 3D előtt, a napszemüveg és az egysoros beszólások előtt, a táncos lányok ideje előtt, kevesen tudják, de létezett még egy fantasztikus Duke játék, amely immáron húsz éves. És most az Interceptor Entertainment, akik a remeknek ígérkező Rise of the Triads rebootján is dolgoznak, elkészítik e játékot iPhone-ra és iPadre. Öröm volt együtt dolgozni Frederik Schreiberrel és csapatával, akik úgy szeretik Duke-ot, mintha a sajátjuk lenne. És ez a szeretet meg fog látszani az új kiadáson." - adózott a kölcsönös tisztelet hagyományának Scott Miller. A bejelentés mellé egy rövid trailer is érkezett, ezt láthatjátok lejjebb. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló