Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Újabb életjelet adott az új Batman: Arkham játék

Januárban és februárban is hallatott magáról a Rocksteady Studios egy készülő új Batman játék kapcsán. E hónapban is megérkeztek a menetrendszerinti pletykák, amelyek már a pontos címet is tudni vélik.

2013.03.29. 18:38 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Januárban arról érkeztek hírek, hogy a Rocksteady Studiosnál életre kelt Batman: Arkham játékok esetleges folytatásához regisztráltak be több mint egy tucat új domain nevet. Ezt követte februárban a hír, amely szerint a kiadási jogokat birtokló Warner Bros. következő pénzügyi évében konkrétan szerepel a franchise következő felvonása.
A menetrend szerinti márciusi pletyka is megérkezett a napokban, amelyek szerint az új epizód címe Batman: Arkham Origins lesz és kizárólag a következő generációs konzolokra készül majd el. Az új játékot az előzetes híresztelésekkel szemben mégis a Rocksteady jegyzi majd, ám ez jó eséllyel nem folytatás, hanem inkább előzmény lesz. A történetet a Silver Age képregények inspirálták, ennek megfelelően az '50-es '60-as években játszódik majd. A látványvilágért ezúttal is az Unreal Engine 3 felelhet. A hivatalos bejelentésre még néhány hetet várnunk kell, arra ugyanis az idei E3 keretein belül, júniusban kerülhet sor. Addig is érdemes minden részletet fenntartásokkal, pletykaként kezelni. ■

hozzászólások (1)

Gobiakos
Gobiakos 2013.03.31. 16:38
Érdekes... Majd meglátjuzk, hogy mi sül ki belőle. Viszont a konzol only miatt igen dühös vagyok.
további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.