Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül az N++

N, vagy más néven The Way of the Ninja. A flash játék később Xbox 360-ra is elkészült, N+ címmel. Az idei GDC-n pedig bejelentették a folytatást.

2013.03.31. 18:24 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az N, vagyis hosszabb címén The Way of the Ninja tipikus példája annak, hogy nem csupán a dollármilliókból fejlesztett, AAA kategóriás játékok rendelkezhetnek sokmilliós rajongótáborral, hanem bizony egy egyszerű flash játék is. Az N-t fejlesztő Metanet Software egy független stúdió, akik 2005-ben készítették el az oldalnézetes ügyességi játék első felvonását. A játékos egy apró pálcikaembert irányított több száz pályán keresztül, amelyek idővel elképesztően komoly kihívást jelentettek. A pályák tele voltak aknákkal, mozgásérzékelős ágyúkkal, hő követő rakétákkal és más halálos csapdákkal, a mi feladatunk pedig ezek kikerülésével összeszedni a lehető legtöbb aranytallért (vagy legalábbis arra hasonlító kis, sárga pöttyöket), elérni az ajtónyitó gombot, végül az ajtón távozni. Ez viszont sok esetben piszok nehéz feladat volt.
2008-ban elkészült a játék Xbox 360-as változata, amely az N+ címet kapta, az idei GDC-n pedig Mare Sheppard, a stúdió vezetője bejelentette, készül a folytatás. Az N++-ról azonban gyakorlatilag semmit sem árult el azon kívül, hogy ezzel végleg lezárják a sorozatot. Remélhetőleg hamarosan többet is felfednek az új részről, addig is nézzétek meg az N+ trailerét, illetve próbáljátok ki az eredeti játékot. ■

N++
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
N++

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló