Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

GRID 2 - 30 órás egyszemélyes mód

Az autóversenyes játék egyszemélyes módja a műfajhoz mérten maratoni hosszúságú lesz, ígérik a fejlesztők. Emellett a többjátékos módról is új információk és képek érkeztek.

2013.04.12. 10:51 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Codemasters Racing új autóversenyes játéka, a GRID 2 a tervek szerint május végén kerül a boltokba. A fejlesztők nagyon komolyan odafigyelnek az egyszemélyes kampányra, nem szeretnék a manapság a piacra jellemző trendet követve egy összecsapott, öt-hat órás kampánnyal kiszúrni a rajongók szemét. A GRID 2 egyszemélyes módjának teljes végigjátszása az ígéretek szerint legalább 30 órát vesz majd igénybe, amely így egy szerepjáték hosszával vetekedik. Erről Clive Moody, producer beszélt a VG247 magazinnak adott interjújában.
"A végigjátszás, ha mindent 100%-ra ki akar pörgetni, több mint 30 órát vesz majd igénybe minden átlagos játékos számára. Ebben benne van minden, a mellék események, a promóciós események és a kihívások is. Ez bőséges tartalom ahhoz, hogy lekösse az embert, és ha végig is csinálja, még mindig ott van a többjátékos mód." - Moodyhoz csatlakozott a játék vezető fejlesztője, Ross Gowing is - "Megfigyeltük, hogy manapság az a divat, ha a magukat nagynak nevező játékok hat órányi játékidővel érkeznek meg, mi viszont úgy érezzük, ez nem elegendő tartalom a rajongók pénzéért cserébe. Azt akarjuk, hogy sokkal többet kapjanak cserébe."
A maratoni hosszúságú egyszemélyes mód mellett természetesen a többjátékos részre is odafigyelnek a fejlesztők. A játék elején csak néhány egyszerű, kezdő autónk lesz a garázsban, amelyekkel 12 fős versenyeken részt véve gyűjthetünk XP-t. Szintlépésenként pedig új autók megvásárlására nyílik majd lehetőség. Többféle játékmód között válogathatunk: Endurance, Drift, Touge, Checkpoint, Face Off, Time Attack. Ezek mellett minden héten új élő események és kihívások lesznek a RaceNet rendszerében, köztük Overtake és Power Lap kihívásokkal. Egy rendszer kiszűri azokat a játékosokat, akik szándékosan rombolják mások élményét az össze-vissza száguldozásukkal. Egy-egy visszajátszásunkat azonnal megoszthatjuk a YouTube-n, eredményeinket pedig a Twitteren és a Facebookon. A többjátékos módból néhány új kép is érkezett, ezeket néhány korábbi társaságában megtaláljátok galériánkban. ■

előző
következő
GRID 2 - 30 órás egyszemélyes mód
GRID 2 - 30 órás egyszemélyes módGRID 2 - 30 órás egyszemélyes módGRID 2 - 30 órás egyszemélyes módGRID 2 - 30 órás egyszemélyes módGRID 2 - 30 órás egyszemélyes módGRID 2 - 30 órás egyszemélyes módGRID 2 - 30 órás egyszemélyes módGRID 2 - 30 órás egyszemélyes módGRID 2 - 30 órás egyszemélyes módGRID 2 - 30 órás egyszemélyes módGRID 2 - 30 órás egyszemélyes módGRID 2 - 30 órás egyszemélyes módGRID 2 - 30 órás egyszemélyes módGRID 2 - 30 órás egyszemélyes módGRID 2 - 30 órás egyszemélyes mód
GRID 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
GRID 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló