Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Need for Speed: Underground a következő Criterion reboot?

Izgalmas pletykák kaptak szárnyra a napokban, amelyek arról számolnak be, hogy a Criterion Games ismét egy NFS epizód rebootján dolgozik.

2013.04.12. 12:53 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az utóbbi években a Burnout sorozattal ismertté vált Criterion Games a Need for Speed játékok elsőszámú fejlesztőjévé lépett elő. A csapat érdekes módon kifejezetten a korábbi sikerepizódok rebootolásával foglalkozott, előbb a Hot Pursuit, majd a Most Wanted új változatát készítették el. Ám míg előbbi óriási sikernek számított (ami akkorra már nagyon ráfért a sorozatra), addig a legutóbb megjelent Most Wanted már vegyes reakciókat váltott ki mind a rajongókból, mind a kritikusokból. A legújabb pletykák szerint a csapat ismét egy korábbi NFS epizód rebootján dolgozik, amely ezúttal a tunningolás szerelmesei számára lehet jó hír. A híresztelések szerint ugyanis a következő játék a Need for Speed: Underground lesz, vagyis az első tunningolós NFS részt készítik el újra. Állítólag az új játék ismét Bayview városába repít minket, ugyanakkor a mellékelt logó több sebből is vérzik: látható rajta a londoni Tower Bridge, valamint a római Colosseum, mindkettő kétszer is. Természetesen sem az EA, sem pedig a Criterion Games nem reagált egyelőre semmit a dologra. Az viszont az utóbbi éveket figyelembe véve egészen bizonyos, hogy idén sem maradunk Need for Speed epizód nélkül. ■

hozzászólások (11)

balays82
balays82 2013.04.12. 14:15
Szerintem ez nem pesszimizmus, inkább realizmus.:-)
fZolee
fZolee 2013.04.12. 14:22
A belso nezet nekem is titkos(most mar nem:-D) vagyam.
Legegyszerubben leirva fognam a Shift 2-t ugy ahogy van es attennem tuning varosi versenyzos kornyezetbe. Grafika, fizika, nezetek, minden lehetne ugyanaz is szinte. :-)
GeryG
GeryG 2013.04.12. 14:49
A Hot Pursuit rebootjával mi a baj? Az még nekem is tetszett, pedig én aztán nem vagyok nagy autóversenyzős játékos. :D Igazán tényleg csak a tunningolós Underground címek kötöttek le.

A Shift egyébként érdekes példa. Az első rész annyira sikeres lett, hogy a másodikat már eleve nem NFS címként adták ki, hanem önállóként. Csak az NFS logója maradt meg nyomokban... :D Mondhatni, túl jó volt a többi részhez képest, gyorsan ki is nőtte a sorozatot... :D
GeryG
GeryG 2013.04.12. 15:28
Na közben Alex Ward twittelt egy ilyet: "Totally fake. Remakes and Reboots?"
Hogy ezzel mire célzott, ki tudja, persze, hogy nem adott rá választ, pedig kérdezték... :D
en vagyok az
en vagyok az 2013.04.14. 14:19
NFS Underground 3?
ajánlott olvasnivaló