Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Realm a Kickstarteren

A játékos közösségtől igyekszik anyagi támogatást szerezni első önálló kalandjátékához az Atomhawk Design.

2013.04.24. 14:35 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A The Realm címet kapta az Atomhawk Design első önálló játéka. A projekt egyelőre anyagi támogatásra vár, amelyhez természetesen a Kickstartert veszik igénybe a fejlesztők. 195 000 dollárt szeretnének összekalapozni, hogy a játék elkészülhessen, de nem utasítanak vissza ennél több pénzt sem. A megfelelő támogatásért cserébe bővebb tartalmat, több célplatformot és több zenét ígérnek. Egyelőre még 27 nap hátra van a kampányból, az eddigi közel 900 adományozó 19 000 dollárt dobott összeg, tehát néhány nap alatt a kívánt össze 10%-át. Az Atomhawk Design neve valószínűleg csak keveseknek lehet ismerős, pedig a brit art-stúdió olyan játékok elkészítésében segédkezett az elmúlt években, mint az új Mortal Kombat, a DMC Devil May Cry, a Dead Island, a Driver: San Francisco, az Injustice: Gods Among Us, vagy épp a Sniper: Ghost Warrior 2 és a Mass Effect.
Első önálló projektjük egy kalandjáték lenne, amely a távoli jövőben, a természet által visszahódított észak-angliai területeken játszódik. Az emberiség eddigre csak kis létszámú, elszigetelt közösségekbe tömörülve létezik, sokkal egyszerűbb életet élnek, amelyre nincs hatással semmiféle technológia és tudomány. Ezek helyét ismét a misztikum és a mágia vette át. A történet főszereplője Sarina, egy önfejű, fiatal lány, aki elhagyja az otthona nyújtotta biztonságot, hogy gyógyírt keressen beteg édesanyja számára. Utazása során összebarátkozik a legendás kő gólemmel, Toruval, aki jámbor, de erős. Ketten indulnak útnak egy elfeledett város felé, ahol a legendák szerint egy olyan növény virágzik, amely csodás gyógyító hatással bír. Ám, mikor megérkeznek az elhagyott városba, felélesztenek egy régen szunnyadó sötét erőt, fura, növényszerű lények veszik üldözőbe őket.
A játékmenet során mindkét karakter felett átvehetjük az irányítást, mindketten különböző képességekkel bírnak: Sarina okos és gyors, viszont nagyon sebezhető, magassága végett pedig egyedül képtelen megközelíteni bizonyos helyeket. Toru, aki nem emlékszik a múltjára, rendkívül naiv, könnyen elkalandozik. Bár lassú, hatalmas erejének köszönhetően szinte bármilyen veszéllyel képes dacolni. Kettejük képességeit és tulajdonságait okosan használva kell a játék során feladványokat megoldanunk.
Mivel egyelőre a projekt sorsa a Kickstarter kampány sikerétől függ, sem a végleges célplatformok, sem pedig a megjelenési dátum nem ismert. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló