Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Splinter Cell: Blacklist - visszatér a Spies vs Mercs mód

Ismét összecsaphatnak a kémek és a zsoldosok a Splinter Cell többjátékos módjában. Előbbiek a játékban megszokott lehetőségekkel rendelkeznek, míg utóbbiak FPS nézetből veszik fel velük a harcot.

2013.05.03. 18:57 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Splinter Cell: Chaos Theory epizódban debütált a többjátékos mód egyik legnépszerűbb játékmódja, a Spies vs. Mercenaries. E módban a kémek a sorozattól megszokott külső nézetben, az ismert eszközök és módszerek használatával igyekeztek az ellopni kívánt adatok közelébe férkőzni. A zsoldosok viszont belső nézetből, klasszikus FPS játékmenettel igyekeztek megvédelmezni azokat. Ez a játékmód fog visszatérni az augusztus végén megjelenő Splinter Cell: Blacklistben, amelyet most egy vadonatúj videóban lepleztek le a fejlesztők.
Emellett ma arra is fény derült, hogy a játék hazánkba magyar felirattal érkezik meg. A Ubisoft az Assassin's Creed III sikerén felbuzdulva döntött Sam Fisher legújabb kalandjának lokalizációja mellett. A játék augusztus 23-án kerül a boltok polcaira PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. ■

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló