Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül az Adventure Park

Új vidámparkos menedzser játékot fejleszt a B-Alive csapata, akik korábban a Wildlife Park sorozattal váltak ismertté.

2013.05.04. 11:42 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Rollercoaster Tycoon széria óta nem nagyon érkezett vidámparkos játék számítógépeinkre. Ezen kíván változtatni a bitComposer kiadó, aki bejelentette, hogy készül az Adventure Park című alkotás. A német székhelyű B-Alive csapata dolgozik a játékon, akik már több hasonló témájú alkotást is elkészítettek.
Az Adventure Park egy jó menedzserjátékhoz méltón, nem csupán a különféle attrakciókra koncentrál. Nem lesz elég telepakolnunk a rendelkezésünkre álló területet hullámvasutakkal és más játékokkal, oda kell figyelnünk a kiszolgáló személyzetre, valamint a vendégek mindenféle igényeire is. Büféket, ajándékboltokat kell üzemeltetnünk, parkunkat folyamatosan takarítanunk kell. Rengeteg dekorációs elem áll majd rendelkezésünkre, amelyekkel még egyedibbé tehetjük vidámparkunkat. Természetesen a fejlesztők komolyan odafigyelnek a különféle játékokra, kiemelve a hullámvasutakat. Előbbiek esetében rendkívül változatos kínálatra számíthatunk a szokásos óriáskeréktől a szabadesés toronyig. Utóbbiak megtervezésének pedig egyedül a képzeletünk szabhat határt, a pályák ívét szabad kézzel rajzolhatjuk meg.
Az Adventure Park egyelőre nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, de valamikor a harmadik negyedévben számíthatunk a premierre. ■

előző
következő
Készül az Adventure Park
Készül az Adventure ParkKészül az Adventure ParkKészül az Adventure ParkKészül az Adventure Park
Adventure Park
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Adventure Park

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló