Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Sims 4 The Sims 4

Készül a The Sims 4

A világ talán legsikeresebb videojátéka jövőre megkapja negyedik felvonását. Hogy a fejlesztők miben látják a megújulás kulcsát, egyelőre kérdéses, mivel a bejelentésből gyakorlatilag semmilyen részletre nem derült fény.

2013.05.06. 21:42 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Kétségtelen tény, hogy a The Sims minden idők egyik legjobban fogyó, legsikeresebb videojátéka, amely már három epizódot is megélt, de az egyes részekhez olyan sok kiegészítő jelent meg, hogy azt összeszámolni is nehéz. Az EA Maxis jelenleg is dolgozik a harmadik epizód különböző bővítményein, legutóbb az Island Paradise című kiegészítést jelentették be, amely a nyár közepén jelenik meg.
Sok rajongóban felmerülhetett már a kérdés, hogy a hamarosan negyedik évét is betöltő harmadik rész mikor kap tényleges folytatást, vagyis mikor jelenik meg a The Sims 4? Nos, az Electronic Arts mai bejelentése szerint jövőre. Az új epizódon természetesen ezúttal is az EA Maxis dolgozik (állítólag már jó ideje), és még elég sokat kell rá várnunk. Ezen kívül viszont egyelőre semmilyen részletet nem árultak el, a bővebb bemutatóra a következő hetek folyamán kerülhet sor. Az viszont már most biztosnak tekinthető, hogy a SimCity online másolásvédelme nem lesz benne a játékban. ■

The Sims 4
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Sims 4

hozzászólások (2)

Drukala
Drukala 2013.05.07. 10:32
Egy dologra vagyok csak igazán kíváncsi. Zsinórban megcsinálják negyedszerre hogy ugyanazokat a kiegészítőket adják majd ki?
Derothiel
Derothiel 2013.05.09. 09:54
Igen
ajánlott olvasnivaló