Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Két új független alkotás és egy halhatatlan klasszikus a GoG.com oldalán

Már megvásárolhatóak a Reus, a The Night of the Rabbit független játékok, amelyek mellé egy igazi klasszikus, az Anvil of Dawn is csatlakozott a népszerű online áruház kínálatában.

2013.05.18. 11:35 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Good Old Games folyamatosan bővíti a kínálatát. Az oldal eredetileg a nagy klasszikusok újbóli kiadására szakosodott, amelyeket mind felkészítettek a mai operációs rendszerekre, így mindenki újra élvezhette gyermekkora meghatározó játékait. Idővel azonban az áruház egyre több új játékot is felvett a kínálatába, amelyek között rengeteg független alkotás található. Most két ilyennel gazdagodott a lista, amelyek mellé egy halhatatlan klasszikus is társult.
A Reus az istenszimulátorok táborába tartozik. Négy óriás irányítását vehetjük át, akikkel kedvünkre alakíthatjuk a bolygót. Mindegyik óriás más képességekkel bír, általuk hathatunk az őslakosokra: támogathatjuk őket, de meg is büntethetjük, ha arra van szükség. A játék május 23-ig 10% kedvezménnyel vásárolható meg.

A The Night of the Rabbit a német illetőségű Daedalic Entertainment legújabb kalandjátéka. A megjelenésre május 27-én kerül sor, de már előrendelhetjük a játékot, így ajándékba kaphatjuk a stúdió egy korábbi kalandjátékát, a Deponiát is.

A fenti két új játékon túl egy lassan húsz éves klasszikus is megvásárolható az online áruházban. Az Anvil of Dawn egy labirintusban játszódó szerepjáték, amely eredetileg 1995-ben jelent meg. Érdekessége, hogy nem tapasztalati pontok alapján fejlődhetünk benne, hanem a dolgok működésének megtanulása révén.

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló