Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ma rajtol a Company of Heroes 2 nyílt bétája

A következő két hétben bárki csatlakozhat a nyílt teszthez, amely során a kompetitív és a kooperatív játékmenetet is kipróbálhatják.

2013.06.04. 18:36 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Relic Entertainment ma indítja útjára a Company of Heroes 2 nyílt bétatesztjét. A tesztbe mostantól bárki becsatlakozhat, amely során hat pályát próbálhat ki és egészen 45-ös szintig fejlődhet. A résztvevők a teszt során különböző tartalmakat oldhatnak fel, amelyeket a teszt után a végleges játékba is átvihetnek, amennyiben azt két hónapon belül megvásárolják.
"Keményen dolgoztunk a zárt béta óta, kiegyensúlyoztuk a játék megannyi területét, valamint új szervereket állítottunk munkába. A Company of Heroes 2 bétája volt az egyik legsikeresebb teszt a Relic történetében, a rajongók közreműködése pedig kiemelten fontos volt, hogy még stabilabb, kiegyensúlyozottabb játékot kapjanak a megjelenéskor." - nyilatkozta Greg Wilson, a Relic munkatársa.
A játék alatt az Essence motor harmadik generációja dübörög, amely magába foglalja a ColdTech motort (ez felel a dinamikus időjárásért), valamint a TrueSight technológiát, amely a térkép dinamikusan változó átláthatóságát kezeli. Ezeken túl a fejlesztők minden korábbinál realisztikusabban rombolható környezetet ígérnek. A nyílt béta teszt június 18-án ér véget, a végleges játék pedig június 25-én kerül a boltokba. ■

Company of Heroes 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Company of Heroes 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló