Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Sony

Ingyenes Tekken érkezik kizárólag PlayStation Networkre

A jövő héten lesz elérhető a Tekken Revolution, kizárólag a PlayStation Networkön.

2013.06.09. 13:24 | szerző: Zoo_Lee | kategória: Konzol - Sony

Az E3-ra melegítő előzetesek között csendben megbújt a Namco először alig 20 másodperces, majd két percesre bővített kis bemutatója, amely rövidségével ellentétes méretű csapást jelenthet a verekedős játékok mezőnyében. A június 11-én érkező, kizárólag PSN-en elérhető Tekken Revolution ugyanis a sorozat mellett produceri szerepkört ellátó Katsuhiro Harada Twitter bejegyzése szerint a legelső ingyenes verekedős játék lesz konzolokra.
A Namco a bejelentést követően részletesebb információkat is kiadott a játékról: alapból 8 karakter lesz ingyenesen hozzáférhető (az előzetes alapján King, Paul, Lili, Law, Asuka, Steve, Alisa, Lars), a játékosok pedig arcade és online módok között választhatnak majd. A sorozatban először a harcosok szinteket léphetnek, és három tulajdonság fejlesztésével személyre szabhatóak lesznek. Ezek az erő, a kitartás és az életerő. A karakterek új mozdulatokkal gazdagodnak a korábbi részekhez képest, a készítők szerint pedig mind a kezdők, mind a profi Tekken játékosok jól szórakozhatnak majd a programmal, és könnyen kísérletezhetnek ki vadiúj stratégiákat, harci kombókat.
Nehéz nem észrevenni, hogy ez tulajdonképpen a Namco válasza a Tecmo Koei korábbi bejelentésére, akik szeptemberben egy hasonló free-to-play verziót adnak ki szintén PSN-exkluzívként a Dead or Alive 5-ből Ultimate Core Fighters alcímen, négy ingyenes, és számtalan további megvásárolható szereplővel. Hogy ez a modell mennyire válik be verekedős játékoknál, és milyen lesz a Tekken Revolution, arról pár nap múlva bármelyik PlayStation 3 tulajdonos meggyőződhet. ■

Tekken Revolution
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tekken Revolution

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló