Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jó éjszakát, sok szerencsét! - mozgásban a Dying Light

Mozgásban is megtekinthetjük a Techland készülő új játékát, amelyben kivételesen zombik ellen kell felvennünk a harcot.

2013.06.09. 14:16 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány hete jelentette be a Warner Bros., hogy a Techland a Hellraid mellett másik horrorjátékon is dolgozik. A Dyling Light ismét a zombis témát dolgozza fel, a játékmenet pedig számos korábbi játékból táplálkozik. Az eddig elárult részletek (közelharci fegyverek, eszközkészítés, parkour, napszakok váltakozása) alapján leginkább egy Dead Islandbe oltott Mirror's Edge képe körvonalazódik.
A Techlandről eddig is tudtuk, hogy nagyon hangulatos trailereket képesek megálmodni, nincs ez másképp a Dying Light esetében sem. A most bemutatott kedvcsináló ugyanis nagyon hatásos. Főszereplője egy csapat parkour, akik elképesztő ügyességgel jutnak el a legnehezebben megközelíthető helyekre is. Céljuk egy repülőről ledobott csomag megszerzése, amelyben azonban erősen hátráltatják őket a városban mindenfelé grasszáló élőholtak. Anélkül, hogy lelőném a videó poénját, elmondhatom, hogy a jelek szerint nem csupán a zombik jelentik majd ránk a veszélyt.
A Dying Light leghamarabb 2014-ben kerülhet a boltok polcaira, akkor PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra. ■

Dying Light
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dying Light

hozzászólások (1)

Drukala
Drukala 2013.06.09. 14:51
A parkouros dolog ötletes, csak akkor most megint esélyes, hogy egy realisztikus, szerteágazó sandbox helyett kapunk egy platformingra kihegyezett ME-t csak ezúttal zombikkal. És még mindig senki sem csinált igazán jó zombi szimulátort, pedig milyen elnyűtt téma már lassacskán. Félreértés ne essék, tök jó kis játék születhet ebből, csak nem ezt vártam. Reméljük jó szórakozást nyújt majd.

"Anélkül, hogy lelőném a videó poénját"
Kedves tőled, de onnantól kezdve tök egyértelmű volt hogy nem csak hogy csavar lesz a végén, de még ahhoz sem kell nagy képzelőerő, hogy mi.
ajánlott olvasnivaló