Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2013

PS Vitára készül a Killzone: Mercenary

A Killzone: Shadow Fall mellett új epizód készül a Sony hordozható konzoljára is.

2013.06.13. 17:54 | szerző: GeryG | kategória: E3 2013

A Killzone sorozat történetében először készül epizód PlayStation Vitára. A Killzone: Mercenary szeptember 3-án jelenik meg, az egyszemélyes kampány mellett többjátékos móddal is rendelkezni fog. A történet főhőse Arran Danner, veterán katona, aki a több pénz reményében zsoldosnak áll. Ám hamar rájön, hogy a pénz nem minden, ha olyan helyzetbe kerül, ahol a győzelem ára már-már embertelen. Az egyszemélyes kampány kilenc, egyenként nagyjából egyórás pályából áll. A többjátékos rész során mercenary warfare, guerilla warfare és warzone játékmódok közül válogathatunk. Karakterünket alaposan átszerkeszthetjük, ehhez már az egyszemélyes módban is gyűjthetünk pénzt. A látványért ugyanaz a technológia felel, ami a Killzone 3-at is hajtotta, vagyis erre minden bizonnyal nem lehet majd panasz. Az irányítás terén a Guerilla Games munkatársai igyekeznek a Vita minden képességét kihasználni, így akár a giroszkóp segítségével is célozhatunk, az érintőképernyőn keresztül üthetjük ellenfeleinket, válthatunk fegyvert, hackelhetjük meg az eszközöket. Zoomolni és sprintelni a hátsó érintésérzékeny panellel tudunk.
A Killzone: Mercenary az E3-ról egy trailerrel és néhány képpel jelentkezett. ■

előző
következő
PS Vitára készül a Killzone: Mercenary
PS Vitára készül a Killzone: MercenaryPS Vitára készül a Killzone: MercenaryPS Vitára készül a Killzone: MercenaryPS Vitára készül a Killzone: MercenaryPS Vitára készül a Killzone: MercenaryPS Vitára készül a Killzone: MercenaryPS Vitára készül a Killzone: MercenaryPS Vitára készül a Killzone: MercenaryPS Vitára készül a Killzone: MercenaryPS Vitára készül a Killzone: MercenaryPS Vitára készül a Killzone: MercenaryPS Vitára készül a Killzone: MercenaryPS Vitára készül a Killzone: MercenaryPS Vitára készül a Killzone: MercenaryPS Vitára készül a Killzone: MercenaryPS Vitára készül a Killzone: MercenaryPS Vitára készül a Killzone: MercenaryPS Vitára készül a Killzone: Mercenary
Killzone: Mercenary
A legutóbbi Killzone: Mercenary cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.