Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Kizárólag Xbox One-ra készül a Dead Rising 3

A zombis sorozat év végén trilógiává bővül, az új főhős Nick Ramos lesz, aki Los Perdidos városában veszi fel a harcot az élőholtak ellen.

2013.06.24. 09:26 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Microsoft nemrégiben jelentette be, hogy a Capcom Vancouver stúdiójában készül a Dead Rising 3, amely kizárólag Xbox One-ra lesz elérhető. A sorozat eddig két teljes epizódot, valamint egy mellékágat élt meg, így valamikor ez év végén ténylegesen is trilógiává bővül.
Az új történet új helyszínen játszódik, új főhőssel. Nick Ramos, egykori autószerelő, Los Perdidos városában veszi fel a küzdelmet az élőholtak seregeivel. A sorozat történetében először egy egész város áll majd rendelkezésünkre, hogy teljesen szabadon, mindenféle töltögetés nélkül bejárjuk. Visszatér a fegyverkészítési lehetőség, most már olyan dolgokra is fel kell készülnünk, mint az éjszaka. Így lehetőségünk lesz akár zseblámpával felszerelni pisztolyunkat, hogy a sötétben is boldoguljunk. Szinte bármit bármivel összepárosíthatunk, így ezúttal is a játékosok kreativitása szabhat csak határt a fegyverkezésnek. Emellett gyakorlatilag minden kezünk ügyébe akadó tárgy felhasználható lesz a zombik ellen. Főhadiszállásunkon minden korábban összegyűjtött fegyver megtalálható lesz.
A zombik sokkal agresszívabbak lesznek, azonnal reagálnak minden zajra, fényre, mozgásra. Ezért sokszor kell majd a figyelmük elterelésével törődnünk, hogy mi épségben elosonhassunk előlük. Mivel egy városban kell majd tevékenykednünk, lehetőségünk lesz autókat is vezetni, ám ez nem a Zombie Driver, itt az ütközéseknek komoly hatása lesz a járművek irányítására: sok zombi teljesen lelassíthatja. Visszatér a Nightmare mód is, ahol mindent időre kell végrehajtanunk, de természetesen lesz normális nehézségi fokozat is. A Dead Rising 3 a fentiek mellett szintén nyit a következő generáció egyik érdekes ötlete felé, vagyis a fejlesztők integrálják az okostelefonokat a játékba. Ez itt annyit tesz, hogy a SmartGlass alkalmazás telepítésével és elindításával telefonunkról (vagy táblagépünkről) tudunk légi támadást kérni, valamint útirányokat megadni.
"Hívásokat fogunk kapni egy ismeretlentől, aki csak a SmartGlass alkalmazáson keresztül lesz elérhető. Szóval, ha nem rendelkezel az alkalmazással, nem fogadhatod az illető hívásait, vagyis nem vállalhatod el az általa adott küldetéseket sem. Persze nélküle sem maradsz le semmiről a fő történetet illetően. De csak ezzel együtt lehet teljes a játékélmény." - magyarázta Josh Bridge producer.
A Dead Rising 3 egyelőre nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, de a tervek szerint ez év végén kerülhet a boltok polcaira. ■


előző
következő
Kizárólag Xbox One-ra készül a Dead Rising 3
Kizárólag Xbox One-ra készül a Dead Rising 3Kizárólag Xbox One-ra készül a Dead Rising 3Kizárólag Xbox One-ra készül a Dead Rising 3Kizárólag Xbox One-ra készül a Dead Rising 3Kizárólag Xbox One-ra készül a Dead Rising 3Kizárólag Xbox One-ra készül a Dead Rising 3Kizárólag Xbox One-ra készül a Dead Rising 3Kizárólag Xbox One-ra készül a Dead Rising 3Kizárólag Xbox One-ra készül a Dead Rising 3
Dead Rising 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dead Rising 3

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló