Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Csak következő generációra jön az NBA Live 14

A fejlesztők olyan játékot szeretnének készíteni, ami felveheti a versenyt a riválisokkal, ezért csak a PS4-re és az X-One-ra koncentrálnak. Ez azonban magas költségekkel jár.

2013.06.25. 14:19 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az idei E3 alkalmával jelentette be az EA SPORTS, hogy néhány éves pihenője után idén visszatér a népszerű kosárlabdás sorozat, készül az NBA Live 14. A játék alatt a stúdió következő generációra optimalizált grafikus motorja dolgozik majd, vagyis a látványra bizonyára nem lehet panaszunk. Sean O'Brien producer egy nyílt levélben azonban azt közölte, hogy semmilyen más platformra nem készül el a játék.
"Hatalmas anyagi vonzata van a játék PlayStation 4-re és Xbox One-ra történő fejlesztésének, ez magába foglalja a nagy létszámú csapatot és minden olyan erőforrást, amely lehetővé teszi, hogy olyan játékot készítsünk, amely felveheti a versenyt az olyan sorozatokkal, mint az NBA 2K.
Emellett az is kiderült, hogy a játékban használni fogják a Synergy Sports Technologies rendszerét. Ez lehetővé teszi, hogy nagyjából egy órás késéssel követni tudják a valóságban történő minden fontosabb változást, beleértve a statisztikákat és a játékos-mozgásokat is. Az NBA Live 14 a tervek szerint még idén megjelenik. ■

NBA Live 14
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
NBA Live 14

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló