Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Holnap új Colin McRae játékot jelentenek be?

Sokat sejtető képet tett közzé a Codemasters munkatársai a minap, amelyen egy rallyautó és alatta a holnapi dátum látható. FRISS: iOS verzió készült a játékból.

2013.06.26. 16:17 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Codemasters utolsó rallys játéka, a DIRT: Showdown tavaly májusban jelent meg. Igaz, ezt sokan inkább csak mellékágnak tekintik, így mondhatjuk azt is, hogy az utolsó rallys játék, a DIRT 3 immáron két éves. Az autós játékokra szakosodott fejlesztő-kiadó néhány hete jelentkezett a GRID 2-vel, amely kiváló játék lett, ám a rallys vonal helyett az utcai versenyzésről szól.
Mivel az idei E3-on nem jelentettek be semmit a stúdió részéről, sokan már kíváncsian várják, hogy mi lesz a következő projekt. Ez várhatóan holnap fog kiderülni, ugyanis Rich Eddie, a Codemasters kommunikációs igazgatója ma egy sokatmondó képet tett közzé az interneten. Ezen egy rallyautó látható, alatta pedig a holnapi dátum, vagyis június 27, csütörtök. Hogy miről lehet szó, esetleg az új DIRT epizódról, esetleg egy teljesen új szériáról, egyelőre nem tudni. Holnap minden kiderül.
FRISSÍTÉS: Ahogy a hozzászólásokban is megjelent, az iOS verzió jelent meg az Apple Store-ban. ■

hozzászólások (2)

Sityi
Sityi 2013.06.26. 18:35
A tipográfia és a klasszikus színekben fényezett Ford Focus WRC alapján ez mindenképp Colin McRae Rally lesz, méghozzá a 2.0. iOS verzió: https://itunes.apple.com/nz/app/colin-mcrae-rally/id566286915 - az új-zélandi App Store-ban már kint van
balays82
balays82 2013.06.26. 19:15
Ami elég nagy csalódás lenne, legalábbis számomra. A kép azonban tényleg magáért beszél.
ajánlott olvasnivaló