Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist - küldetés Chicagoban

Új trailer érkezett az augusztusban megjelenő lopakodós játékból. A napokban az is kiderült, miért döntöttek a készítők Sam Fisher hangjának lecserélése mellett.

2013.07.14. 09:06 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Már csak egy bő hónap választ el bennünket a legújabb Sam Fisher kaland, a Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist megjelenésétől. Sokan azért várják tűkön ülve az új játékot, mert az eddig látottak alapján bizony visszatér az első három epizódra jellemző játékmenet és hangulat, amely az utolsó epizódokban egy picit felhígult. A napokban új trailerrel rukkoltak elő a Ubisoftnál, amelyben a chicagoi küldetést nézhetjük végig. A videót a VG24/7 magazin számára mutatták be, amely alatt Laurent Malville, vezető fejlesztő mesél a játékról.
Szintén a napokban látott napvilágot a magyarázat, miért is döntöttek a fejlesztők egy új szinkronszínész alkalmazása mellett. Az eddigi epizódokban Michael Ironside kölcsönözte a hangját Samnek, ám ezt az új részben már Eric Johnson teszi majd. Ez bizonyára rengeteg rajongónál kiveri a biztosítékot, de a Ubisoft igyekezett magyarázattal szolgálni a döntést illetően.
"Feljebb akartuk emelni a lécet a Blacklist szkriptelt jelenetei és átvezető videói esetében, ezért döntöttünk a performance capture technológia mellett. Az a különbség a motion capture és a performance capture technológiák között, hogy utóbbinál mindent egyszerre rögzítünk. Szóval egyetlen színész adja a testet, az arcot és a hangot is. Egy kamera rögzít minden arcmozdulatot, ezzel jelentősen és azonnal emelkedik az animációk színvonala. Ezért kerestünk olyan színészt, aki megfelel a fentieknek, így találtuk meg Eric Johnsont." - magyarázta Maxime Béland, kreatív vezető.
A Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist augusztus 23-án jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és WiiU-ra. ■

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist

hozzászólások (3)

Attak
Attak 2013.07.14. 22:24
Akkor ezek szerint kicsit se gáz,hogy ahogy haladunk az időben előre (feltételezve),Sam szinte jónéhány évet, (évtizedet) letagadhat a korából. És ez a fránya technológiai újítás...ez sajnos nem teszi lehetővé hogy "normális" ,a sokak által már jól megszokott szinkronhangja is legyen... inkább ezen dolgoztak volna annyit. Vagy teljesen más dolog van a háttérben,és...valami magyarázattal elő kellett állni.
konrad
konrad 2013.07.15. 19:30
Hmmm... Szerintem nem fog jól állni Sam-nek ennek az Eric akárkinek a hangja: furcsa lesz nem azt az Ironeside-os mély és érdes hangot hallani, mint amit megszokhattunk:

www.youtube.com/watch?v=nLv8UHVMus4

A technikai fejlődés azonban most elveszi tőlünk Michael-t, de én azt mondom, annyi baj legyen, ha egy fergeteges új részt kapunk! :-)
GustyX
GustyX 2013.07.15. 19:44
"A technikai fejlődés" = nem akart annyit fizetni az Ubisoft, amennyit Ironside kért;-)

Nem lenne bajom a szinkronnal, ha nem Fisher lenne benne, hanem pl. egy új ügynök.

A játék jó lesz:)
ajánlott olvasnivaló