Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Grand Theft Auto V Grand Theft Auto V

Bemutatkozott a Grand Theft Auto Online

Az ígéreteknek megfelelően tegnap bemutatták a GTA V többjátékos módját.

2013.08.16. 09:49 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ahogy azt a Rockstar Games előre jelezte, tegnap leleplezték a Grand Theft Auto V online módját. A fejlesztők elmondása szerint azonban nem egy szokványos többjátékos módról van szó, sokkal inkább tekinthetjük MMO-nak a játékot.
Az egész egy teljesen nyitott világban játszódik, ahol minden játékos azt tehet, amit akar a többiekkel. Ahhoz, hogy pénzhez jussunk, feladatokat kell végrehajtanunk, a szerzett dollárokért pedig ruhát, fegyvereket és eszközöket vásárolhatunk. Ezeket a küldetéseket akár az egyszemélyes mód három főszereplőjétől is kaphatjuk. Ha elég zsetont gyűjtünk össze, akár saját házat, kocsit is vásárolhatunk. A szabadon grasszálás mellett bármikor bekapcsolódhatunk klasszikus többjátékos meccsekbe is, legyen szó versenyekről, lövöldözésről, mindezt földön, vízen, levegőben. Persze arra is lesz lehetőségünk, hogy ezeket az eseményeket mi magunk szervezzük meg. Karakterünket természetesen a legapróbb részletekig átszabhatjuk. A fejlesztők úgy fogalmaztak, hogy az egész online mód olyan, mintha az egyszemélyes mód három szereplőjéhez hozzácsapnánk egy negyediket, saját magunkat.
Habár a GTA Online a GTA V-tel együtt szeptember 17-én fog megjelenni (mint a játék része), a megjelenés után még két hétig nem fog működni. Tehát az online mód október 1-én rajtol el.
"Erre a kéthetes csúszásra az egyszemélyes és a többjátékos mód között egyszerű okunk van. Szeretnénk, ha a játékosok előbb megismerkednének az egyszemélyes móddal, hiszen az óriásit fejlődött az előző játékokhoz képest, rengeteg megtanulnivaló akad." - nyilatkozta Leslie Benzies, a fejlesztést végző Rockstar North vezetője, aki ezután kitért az eseményszerkesztőre is - "Megnyitod a szerkesztőt, kijelölöd az utat, elhelyezed a kellékeket, autókat, repülőket, vagy bármit, amire szükséged van. Ha elkészültél, letesztelted és mindennel elégedett vagy, csak megnyomod a gombot és már fel is lőtted az egészet a felhőbe - a Social Club felhőjébe. Innentől már minden játékos számára elérhető."
Benzies azt is elárulta, hogy a verseny és a deathmatch szerkesztő már a megjelenéskor elérhető lesz, ám később több szerkesztő is érkezni fog. Bár az egyszemélyes kampány és a többjátékos mód nagyjából ugyanazt kínálja majd, azt szeretnék, ha az online mód sokkal nagyobb lenne, amely hosszabb időre leköti a játékosokat.
A bemutató során egy vadonatúj trailer és néhány új kép is napvilágra került, ezeket alul meg is nézhetitek. ■

előző
következő
Bemutatkozott a Grand Theft Auto Online
Bemutatkozott a Grand Theft Auto OnlineBemutatkozott a Grand Theft Auto OnlineBemutatkozott a Grand Theft Auto OnlineBemutatkozott a Grand Theft Auto OnlineBemutatkozott a Grand Theft Auto OnlineBemutatkozott a Grand Theft Auto OnlineBemutatkozott a Grand Theft Auto OnlineBemutatkozott a Grand Theft Auto Online
Grand Theft Auto V
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Grand Theft Auto V

hozzászólások (9)

davkar9
davkar9 2013.08.16. 15:12
Konzol, 16 játékos, nem lesz itt nagy baj. Ha majd keveslik a pénzt és kihozzák PC-re is, akkor ott majd már illene növelni a játékos számot és kitalálni valami megoldást pistiék kiszűrésére. Legjobb persze az lenne, ha működne sima coop módként is, úgy biztosan el lehetne kerülni az idiótákat.

Érdekes egyébként. Ötlet szintjén sima ESO "nyúlás", a játék amit szeretsz single játszani elérhető barátokkal is. Alapjába véve továbbra sem érdekel igazán a GTA5, de a videó alapján ez a többjátékos rész máris sokkal jobb mint a 4. részé.
Bomc.
Bomc. 2013.08.17. 12:52
Hát ja... GTA4-gyel 2008 óta játszok és csak mostanában untam meg
Yourmom
Yourmom 2013.08.18. 07:30
SEGITSEG!!! Szerintetek megerne varni amig ki jon a PS4 es arra meg venni, vagy megjelenes napjan xbox 360 ra? Es igen a The Crew, az szigoruan csak kocsis lesz.
Bomc.
Bomc. 2013.08.18. 10:16
Szerintem kivárják amig jól bevásárolnak vele ps3-ra és csak azután adják ki 4-re

Arra viszont kiváncsi lennék hogy a ps3asok meg a ps4-esek játszhatnak-e egymással online?
Yourmom
Yourmom 2013.08.18. 22:16
Szerintem ki fog jonni majd ugyanazon a napon amikor a PS4 jon majd ki.
ajánlott olvasnivaló