For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2013

gamescom 2013

NBA 2K14 a gamescomon

A gamescomon a kosárlabdás játék új epizódját is megnéztük, amelyben idén már az Euroleague csapatai is helyet kaptak.

2013.09.04. 14:46 | szerző: GeryG | kategória: gamescom 2013

A 2K standjánál nem csupán az XCOM: Enemy Within volt megtekinthető, hanem a kiadóhoz tartozó sportjátékok is. Mi ezek közül az NBA 2K14 prezentációjára ültünk be. A sorozat már többéves múltra tekint vissza, és az utóbbi időben konkurencia nélkül is maradt (mivel az EA egy időre jegelte NBA Live sorozatát).
Az idei epizód tekintetében a fejlesztők a tartalmi frissülést tartják fontosabbnak, így a látványvilág nagy vonalakban megegyezik a legutóbbi kiadáséval. Ezzel azonban nincs baj, mivel az egész még így is nagyon meggyőző: a játékosok élethűek (gyakorlatilag mindenki felismerhető), a csarnokok pedig a közönségnek köszönhetően tele vannak élettel. Tartalom terén két nagy újításról meséltek részletesebben a prezentáción: az első a Lebron Jamesre épülő játékmód, amely tulajdonképpen egyfajta kampánynak is nevezhető. A lényege, hogy James jövőbeni karrierjét játszhatjuk végig, célunk pedig nem is lehet más, mint a legnagyobb kosarassá válni, megnyerni minél több címet. A másik újítás az európai klubcsapatok megjelenése. Az Euroleauge-et a játékban tizennégy csapat képviseli, ám ezek egyelőre csak a kihívás módban lesznek választhatók. Egy kérdésre válaszolva a fejlesztők elárulták, hogy egy későbbi részben nem kizárt, hogy komolyabb szerepet kaphatnak az európai csapatok is.
Az NBA 2K14 a következő generációs konzolokra, vagyis PlayStation 4-re és Xbox One-ra is elkészül, amikor azok megjelennek, de PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra már október 1-jén elérhető lesz. ■

előző
következő
NBA 2K14 a gamescomon
NBA 2K14 a gamescomonNBA 2K14 a gamescomonNBA 2K14 a gamescomonNBA 2K14 a gamescomonNBA 2K14 a gamescomonNBA 2K14 a gamescomon
NBA 2K14
A játékhoz kapcsolódó legutóbbi cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.