Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Cyberpunk 2077

Következő generációra is jöhet a Cyberpunk 2077

Bár a játék jelen állás szerint csak PC-re készül, a fejlesztők nem zárják ki a következő konzolgeneráció lehetőségét sem.

2013.10.14. 10:40 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A CD Projekt RED jelen pillanatban két játékon dolgozik: a csapat közel fele a The Witcher 3: Wild Hunt című szerepjátékot fejleszti, míg a másik fele két részre oszlik. Egy kisebb csoport a REDengine harmadik generációjáért felel, míg a többiek a Cyberpunk 2077-et készíti. Utóbbi megjelenéséig még nagyon sokat kell várnunk, hiszen leghamarabb 2015-ben érkezhet meg a népszerű táblás szerepjáték videojáték adaptációja. Jelen állás szerint kizárólag PC-re folyik a fejlesztés, ám a Polygon újságírói a New York-i Comic Con alkalmával mikrofonvégre kapták Rafal Jakit, a fejlesztés vezetőjét, aki ejtett néhány szót a fejlesztésről.
"A fejlesztés tényleg nagyon jól halad, és minden hencegés nélkül állíthatom, hogy valami igazán elképesztőn dolgoznak." - magyarázta Jaki, akit ezután a következő konzolgenerációval kapcsolatban faggatták - "Nagyon valószínű, de egyelőre túl korai ezt megerősíteni vagy megcáfolni."
Ezzel tehát anélkül erősítette meg a játék PlayStation 4-re és Xbox One-ra való eljövetelét, hogy bármi konkrétumot mondott volna. ■

Cyberpunk 2077
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Cyberpunk 2077

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló