Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Sony

Remek játékok a PS Plus novemberi kínálatában

A következő hónapban ismét kiváló játékokhoz juthatnak hozzá ingyen az előfizetők.

2013.10.14. 11:00 | szerző: GeryG | kategória: Konzol - Sony

A PlayStation Plus számos olyan előnnyel jár, amely miatt erősen megfontolandó az előfizetés rá. Nem csupán exkluzív plusz tartalmakhoz juthatunk számos játékkal kapcsolatban, de sok esetben előbb vagy kizárólagosan férhetünk hozzá a játékok béta változataihoz. Ezek mellett a Sony rendszeresen tesz elérhetővé kiváló játékokat is az előfizetők számára. Így lesz ez novemberben is, amikor a következő címek közül válogathatunk majd:

  • Metal Gear Rising: Revengeance - a népszerű lopakodós videojáték (sokak szerint inkább interaktív mozi) mellékágában Raiden játssza a főszerepet. November 26-ig lesz elérhető PlayStation 3-ra.
  • Remember Me - Nilin kalandjait élhetjük át egy olyan világban, ahol az emberek már egymás emlékeihez is hozzáférnek, sőt kereskednek is azokkal. A játék január 28-ig lesz elérhető PlayStation 3-ra.
  • Oddworld: Stranger's Wrath HD - a klasszikus játék felújított változatában Strangert, a fejvadászt irányíthatjuk. November 26-ig lesz letölthető PlayStation Vitára.
  • MotorStorm RC - távirányítós autókkal száguldozhatunk különféle helyeken. A játék PlayStation 3-ra és PlayStation Vitára is elérhető, a két konzol közötti játékra is lehetőség van. November 26-ig lesz letölthető.

A PS Plus előfizetés mellett szól továbbá az is, hogy hamarosan megjelenik a PlayStation 4 (hazánkban december 13-án), amelyen a már meglévő előfizetésünk ugyanúgy érvényes lesz. Erre az új konzol esetében azért is lesz szükségünk, ugyanis a többjátékos mód már csak ezen keresztül fog működni. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló