Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új kastélyok a The Mighty Quest for Epic Lootban

Új trailer érkezett a humoros játékból, amelyben a kastélyok új témáival ismerkedhettek meg.

2013.10.22. 13:09 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Viszonylag régen hallhattunk a Ubisoft egyik legérdekesebb projektjéről, a jelenleg zárt béta fázisban tartó The Mighty Quest for Epic Lootról. A humoros fantasy játékban furfangos kastélyt kell felépítenünk, amelyben minél jobban meg kell védenünk kincseinket a többi játékostól, miközben mi magunk épp az ő aranyukat igyekszünk megkaparintani. Kastélyunk felépítéséhez pedig rengeteg eszköz áll a rendelkezésünkre, de a fejlesztők folyamatosan újabb témákkal lepik meg a játékosokat. Erről érkezett a legújabb trailer is, amelyben Cornelius Richling, Opulencia legelismertebb ügynöke igyekszik ránk sózni a legújabb témákat. Az újdonságok mostantól a havonta érkező frissítésekkel válnak majd elérhetővé, amelyek közül az első ma jelenik meg.
A The Mighty Quest for Epic Loot egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, de a bétára bárki jelentkezhet a hivatalos oldalon keresztül. ■

The Mighty Quest for Epic Loot
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Mighty Quest for Epic Loot

hozzászólások (1)

Zoo_Lee
Zoo_Lee 2013.10.22. 15:28
Legutóbbi tapasztalataim alapján a játék még kicsit kiegyensúlyozatlan, de hamarosan visszanézek majd rá, mit sikerült javítani és bővíteni az elmúlt időben. A hangulat minden esetre tökéletes.
ajánlott olvasnivaló