Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ismét hallatott magáról a Reset

Tavaly tavasszal jelentették be a játék fejlesztését, amely páratlan grafikájával igyekezett kitűnni a tömegből. Azóta viszont nem érkezett hír róla. Mostanáig.

2013.11.01. 17:05 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Theory Interactive egy független fejlesztőstúdió, amely tavaly nyáron jelentette be első projektjét, amelynek a Reset címet adták. A bejelentés mellé akkor egy trailer is párosult, amelyről váltig állították, hogy nem előre renderelt anyagról van szó, minden a játék valódi látványvilágát tükrözi. Azóta azonban mély csend honolt a csapat körül, nem lehetett sokat hallani a játékról, egészen mostanáig. Most ugyanis újabb trailer és némi információ is napvilágot látott. No, nem magáról a játékról, hanem arról, hogy hamarosan gyűjtésbe kezdenek.
"Régóta nem hallattunk magunkról, de most jött el az idő, hogy megmutassuk nektek, milyen is lesz a Reset. Úgy terveztük, hogy az új trailerrel egyszerre egy gyűjtési kampányt is elindítunk, de sajnos utóbbit egy picit el kellett halasztanunk. Nagyon sajnáljuk, hogy egyelőre nem adhatjátok nekünk az összes pénzeteket. De ez hamarosan változni fog, megígérjük!" - olvasható a fejlesztők blogján, ahol az elmúlt egy év eseményeibe is bepillanthattok.
Az alábbi trailerből mindenesetre annyi kiderül, hogy a tavaly bemutatott látványvilág fikarcnyit sem csorbult (más kérdés, hogy talán azóta már nem is tűnik annyira kiemelkedőnek, mint inkább átlagosnak), de végre némi játékmenetet is láthatunk. ■

előző
következő
Ismét hallatott magáról a Reset
Ismét hallatott magáról a ResetIsmét hallatott magáról a ResetIsmét hallatott magáról a ResetIsmét hallatott magáról a ResetIsmét hallatott magáról a Reset
Reset
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Reset

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló