For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sonder, a játék főszereplők nélkül

Se hősök, se gonosztevők, csak döntések.

2013.11.14. 20:59 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Sonder a független Kamai Media alkotása, amely merőben szokatlan alapötlettel rendelkezik. A történet egy űrállomáson játszódik, ám egyelőre keveset tudni róla, az azonban biztos, hogy nincsen kimondott főszereplője. Ehelyett bármikor bármelyik szereplővel játszhatunk, így megismerve az eseményeket a lehető legtöbb szemszögből. Az adott karaktert irányítva döntéseket kell hoznunk, amelyek mind behatással vannak a környezetünkre és a történések alakulására.
A játékmenetet illetően egy külső nézetű kalandjátékról van szó, amelyben a legnagyobb hangsúlyt a szereplők közötti kommunikáció kapja, ugyanakkor környezetünkkel is interakcióba léphetünk: számítógépeket és más eszközöket használhatunk. Az események valós időben zajlanak, vagyis akkor is halad előre a történet, ha gyakorlatilag a játékos semmit sem tesz. A fejlesztők szeretnék, ha a döntéshozatal valódi nehézségét ismernék meg a játékosok, akikben végig ott fog motoszkálni a "mi lett volna, ha..." gondolat. Éppen ezért egy idő-visszapörgető funkció is a rendelkezésükre áll, amellyel szükség esetén akár a játék legelejére is visszaröppenhetnek, hogy másképp alakítsák a dolgokat.
Az egyszemélyes mód mellett multiplayer is lesz, amelyben az egyes játékosok az egyes szereplőket irányíthatják, így tulajdonképpen mindenki befolyással lehet a történetre. A fejlesztés még nagyon korai szakaszában tart, így megjelenési dátumról nem beszéltek a készítők. Egyelőre kiadót keresnek a projekthez, amely elsősorban PC-re és a következő generációs konzolokra készül. Az alábbi trailer és az egyedi ötlet alapján valószínűleg hamar találnak majd kiadót, amely lát fantáziát a játékban. ■

előző
következő
Sonder, a játék főszereplők nélkül
Sonder, a játék főszereplők nélkülSonder, a játék főszereplők nélkül

hozzászólások (0)

további hírek

Square Enix akció a Steamen, Bandai Namco a Humble Store-ban

Ezen a hétvégén a két japán kiadó játékait lehet olcsón begyűjteni.

JátszóDome: videón a Husk első órája

A Twin Peaks és a Silent Hill hangulatát ígérték a fejlesztők.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands gépigény és nyílt béta

Jövő hétvégén tartja a nyílt bétát a Ubisoft, amelyhez részletes gépigényt is mellékeltek.

JátszóDome: ilyen a Sniper Elite 4 első fél órája

Még frissen, ropogósan belekezdtünk a Rebellion sorozatának új epizódjába.

JátszóDome: Resident Evil 7 - itt a vége

Utolsó részéhez ért a végigjátszás.