Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Lefújták a Next Car Game Kickstarter kampányát

Az ígéretes autós játék gyűjtése messze nem alakult a várakozások szerint, így a határidő lejárta előtt leállították a kampányt. Helyette elindult az előrendelői akció.

2013.11.24. 10:13 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Bugbear csapata a Kickstarteren szerette volna bebiztosítani aktuális projektjük, a Next Car Game fejlesztését, ám ez végül nem sikerült nekik. A kitűzött cél 350 000 dollár volt, de néhány nappal a kampány határideje előtt még alig 82 000 dollár gyűlt össze. Ezért végül úgy határoztak, hogy idő előtt lefújják a gyűjtést. Aggódni viszont nem kell, mert ez nem veszélyezteti a játék megjelenését. A további fejlesztésekhez viszont minden pénzre szüksége van a stúdiónak, így most az előrendelői akcióban bíznak. Ezt még augusztus végén hirdették meg, az előrendelők pedig számos opció közül választhatnak. A játék hivatalos oldalán 25 dollárért megkaphatjátok az alapjátékot, valamint hozzáférést a 2013 végére datált bétához és néhány háttérképhez. Ezen kívül különböző csomagok közül lehet még válogatni 35 dollártól egészen 1000 dollárig, amiért már részt vehettek a fejlesztésben is. Újdonság viszont, hogy 10 000 előrendelés esetén a készítők nyilvánossá teszik a játék egy tesztverzióját, amelyet ők is a különféle játékelemek kipróbálására használnak. Ez minden előrendelő számára elérhető lesz.
"Ez egyfajta játszótér, ahol a különféle játékelemeket szoktuk tesztelni, mint az autók törése vagy a környezet rombolása. Az a legjobb benne, hogy szabadon garázdálkodhattok benne 24 autóval. A teljes játékban számos helyszínen zajlanak majd az események, mint versenypályákon vagy derbi arénákban. Tovább fogjuk csiszolni a játékmenetet és az olyan technológiákat, mint az autók törésmodellje vagy kezelhetősége, a korai előrendelőink pedig első kézből próbálhatják ki ezeket a fejlesztéseket."
A tesztverzióról egy trailert is bemutattak a napokban. A Next Car Game a jelenlegi tervek szerint PC-re fog megjelenni valamikor 2014 tavaszán. ■

Wreckfest (Next Car Game)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Wreckfest (Next Car Game)

hozzászólások (1)

Skorpio90
Skorpio90 2013.11.24. 12:34
Örülök, hogy foglalkoztok a játékkal, az általam nyitott topic valószínűleg a süllyesztőbe megy. Én a 35 dolláros csomagot választottam, és nagyon jól el lehet poénkodni a tech demóval, de érdekes módon, ha nagyobb füstmennyiség keletkezik egyszerre, megfeleződik a stabil 60 fps-em, és egészen újraindításig úgy marad.
ajánlott olvasnivaló