For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Januárban jön az Europa Universalis IV első kiegészítője

A Conquest of Paradise az új világ felfedezéséről és meghódításáról szól. A fejlesztők meghirdettek egy történetíró pályázatot is.

2013.12.13. 12:56 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Paradox Interactive bejelentette, hogy megjelenési dátumot kapott a saját fejlesztésű stratégiai játék, az Europa Universalis IV első kiegészítője. A Conquest of Paradise az új világot, vagyis az amerikai kontinenst adja a játékhoz, így a játékosok új játszóteret hódíthatnak meg birodalmukkal. Ebben nem csupán a többi hódító nép, de az őslakosok is igyekeznek meggátolni őket. A kiegészítő január 14-én válik elérhetővé PC-re, Macre és Linuxra.
A Paradox Interactive emellett meghirdette a Paradox Short Story Contest 2014-et is, amely egy történetíró pályázat. A résztvevők feladata, hogy történelmi események alternatív kimeneteléről írjanak lebilincselő elbeszélést nagyjából 5000 szó terjedelemben. A megkötés, hogy az eseményeknek 1444 és 1821 között kell játszódnia, hiszen ez az Europa Universalis IV időterjedelme is. A nyertes pályaművek bekerülnek a jövőre megjelenő Paradox Books jövőre megjelenő kötetébe, amelyben többek között Harry Turtledove művei is szerepelni fognak. A pályázat részletes leírását a hivatalos oldalon olvashatjátok. ■

Europa Universalis IV
A legutóbbi Europa Universalis IV cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.