Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Grand Theft Auto V Grand Theft Auto V

Megjelent a GTA Online szerkesztője

A hétvégén elérhetővé vált a tartalomszerkesztő, amelyet a fejlesztők is használtak, így mostantól a játékosok fantáziáján múlik, mit hoznak ki belőle.

2013.12.16. 09:43 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Rockstar Games az ígéreteknek megfelelően a hétvégén elérhetővé tette a Grand Theft Auto V többjátékos módjának tartalomszerkesztőjét. Ennek segítségével mostantól a játékosok is teljesen egyedi deathmatch, team deathmatch, race, GTA race és rally race eseményeket készíthetnek és oszthatnak meg. A legjobb munkák pedig megkapják a Rockstar Verified Jobs plecsnit is.
"A játékosok is hozzáférhetnek bizonyos eszközökhöz, amelyeket a grafikus és programozó csapatok használtak, így elkészíthetik saját vérfürdőjüket, benzingőzös futamukat vagy őrjítő légi csatájukat." - olvasható a fejlesztők közleményében, amelyben egy másik nagyon fontos dologra is kitértek - "Tudjuk, hogy a GTA Online közössége már nagyon ki van éhezve a kooperatív rablóküldetésekre. Jelenleg is ezeken dolgozunk, hogy a lehető legjobbak és legszórakoztatóbbak legyenek. Figyeljétek a híreket jövőre is!"

Grand Theft Auto V
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Grand Theft Auto V

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló