Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Üzleti

A Perfect World is nyit a következő generáció felé

A kifejezetten az ingyenes játékokra szakosodott kiadó új részleget nyit, amely konzolos címekkel fog foglalkozni.

2013.12.19. 19:37 | szerző: GeryG | kategória: Üzleti

A Perfect World olyan MMO játékok kiadásáért felelős, mint a Neverwinter, a Star Trek Online, a Champions Online vagy éppen a Blacklight Retribution. Emellett természetesen akadnak más alkotások is a tarsolyukban.
A kiadó is halad a korral, így bejelentették, hogy új részleget nyitottak, amely kifejezetten a konzolos piaccal foglalkozik majd, ezen belül is természetesen a következő konzolgenerációval.
"A Perfect World Entertainment régóta vezetője az ingyenes PC-s játékok piacának. A konzolok felé nyitás természetes lépés a helyzetünkben és már alig várjuk, hogy új szintre emelhessük a konzolos MMORPG-k és más műfajok világát." - nyilatkozta Alan Chen, a kiadó vezetője, akihez csatlakozott Andrew Brown, a kiadásért felelős vezető is - "Úgy tekintünk erre a médiumra, mint egy még jobb kapcsolatra a játékosokkal. Nagy élmény lesz új típusú projekteken dolgozni a világ minden tájáról származó fejlesztőkkel. Nagyon odafigyelünk az új piacon való megjelenésünkre, és mindenki biztos lehet benne, hogy idővel meghatározó szereplői leszünk."
Arról egyelőre nem esett szó, hogy milyen új címekben gondolkozik a kiadó, erről várhatóan 2014-ben számolnak be. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló