25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

What She Didn't Say - újabb független horror készül

A játék a párizsi metróba kalauzolja a játékosokat.

Írta: GeryG

Ki ne gondolkodott volna már el azon, miközben metróval utazott valamerre, hogy vajon mi történne, ha hirtelen az alagút közepén leállna a szerelvény és elmenne az áram (pláne, hogy ez nálunk szinte mindennapos)? Ezt az ötletet járja körbe a független Bathory Games napokban bejelentett játéka, a What She Didn't Say. A történet egy Párizsban élő (a fejlesztők ugyanis franciák) fiatal apukáról, Alexről szól, aki metróval utazik kislányáért az iskolába. Azt tervezik, hogy megünneplik a kislány kilencedik születésnapját, ám a metró váratlanul megáll két állomás között. Alexnek csak ekkor tűnik fel, hogy valójában teljesen egyedül van az egész szerelvényen és valami nagyon nincs rendben. Elindul hát a legközelebbi állomás vélt irányába, hogy segítséget kérjen.
A játék a manapság egyre népszerűbb menekülős horrorok táborát erősíti, mivel ezúttal sem lesz semmilyen fegyverünk, mindössze elfutni tudunk a ránk leselkedő veszélyek elől. Az első trailer alapján egy titokzatos alak lesz folyamatosan a nyomunkban, de az egyelőre nem derült ki, hogy ki ő és pontosan mit is akar (lehet, egyszerű ellenőr, de előlük is rendszeresen menekül mindenki...). A video alapján a hangulat nagyon rendben lesz, a párizsi metró atmoszférája, a hirtelen kialvó fények, a hátborzongató hangok a hátunk mögül, mind ígéretesek. A megjelenítésért a Unity Engine felel, amely egészen jól teljesít. Sajnos az alábbi trailer egyelőre nem tartalmaz valódi játékmenetet, mindössze az alapkoncepciót hivatott bemutatni.
A What She Didn't Say kizárólag PC-re készül, de egyelőre nem kapott megjelenési dátumot.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • What She Didn't Say
  • What She Didn't Say
  • What She Didn't Say
  • What She Didn't Say
GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!