Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új képekkel bővült a Thief galériája

Már csak egy szűk hónap választ el bennünket Garrett legújabb kalandjától.

2014.01.26. 11:56 | GeryG | kategória: Játék

Egyre közeledik a sokak által nagyon várt Thief, amelyet egyaránt tekinthetünk a mára klasszikussá vált trilógia folytatásának és rebootjának is. A fejlesztést végző Eidos Montreal igyekszik mind a széria veterán rajongóinak, mind az újoncoknak megfelelő kihívásokat biztosítani. A játékmenetben ezért megtalálhatóak a manapság divatos elemek, mint amilyen a különleges fókusz mód. A veteránok viszont dönthetnek úgy is, hogy a lehető legnehezebb fokozaton csapnak a dolgok közepébe, kikapcsolják az összes különleges segítséget és a kezelőfelületet. Számukra olyan opció is elérhető, amely az egész játékon belül egyetlen halált engedélyez (vagyis nincs hagyományos értelemben vett mentés), vagy épp a lebukás a küldetés azonnali kudarcát vonja maga után.
A fejlesztők a napokban néhány ú képpel örvendeztették meg a rajongókat, amelyeken egyaránt láthatunk néhány fontosabb szereplőt és a város néhány részét is.
A Thief PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, valamint PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni február 28-án. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Új képekkel bővült a Thief galériája
Új képekkel bővült a Thief galériájaÚj képekkel bővült a Thief galériájaÚj képekkel bővült a Thief galériájaÚj képekkel bővült a Thief galériájaÚj képekkel bővült a Thief galériájaÚj képekkel bővült a Thief galériájaÚj képekkel bővült a Thief galériájaÚj képekkel bővült a Thief galériájaÚj képekkel bővült a Thief galériájaÚj képekkel bővült a Thief galériájaÚj képekkel bővült a Thief galériájaÚj képekkel bővült a Thief galériájaÚj képekkel bővült a Thief galériájaÚj képekkel bővült a Thief galériája
Thief (2014)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Thief (2014)

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló